Her yaşa ve her kesime hitap eden etkinlikleriyle şehrin cazibe noktası olmayı başaran Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, “minikaFEST” etkinliği ile çocukların gönlünü fethetti. Festivale katılan yüzlerce çocuk, çok sevdikleri minika karakterleri ile doyasıya eğlenerek, tatile iyi bir başlangıç yaptı.

Ziyaretçilerine, seçkin markaların kaliteli alışveriş olanaklarını sunan Piazza AVM,  aynı zamanda sunduğu etkinlikler ile de eğlenceyi şehir halkının ayağına getiriyor.

Piazza AVM, minik ziyaretçilerini karne hediyesi ile karşıladı!

Yorucu ve yoğun geçen eğitim-öğretim yılını geride bırakan minik ziyaretçilerini karne hediyesi ile karşılamak isteyen Piazza AVM, “minikaFEST”e ev sahipliği yaptı. Okulların tatile girmesiyle rahatlayan çocuklar, “minikaFEST”e yoğun ilgi gösterdiler ve etkinlikte bütün eğitim-öğretim yılının stresini attılar. Beyblade alanı ve oyun konsollarının yer aldığı alanı coşku ile dolduran çocuklar, kendileri için hazırlanan farklı eğlence duraklarında gönüllerince eğlendiler. Velilerin de izleyici olarak iyi vakit geçirdikleri ve bol bol fotoğraf çektikleri festivale yüzlerce çocuk katıldı. Sevdikleri minika karakterlerinin resimlerini ve maskelerini de boyayan çocuklar, etkinlik süresince unutulmaz anlar yaşadılar.

Çocuklar ve Minika Karakterleri Piazza’da Buluştu!

“minikaFEST” süresince birbirinden eğlenceli aktivitelerle coşan çocuklar, minikaÇOCUK ve minikaGO kanallarının sevilen karakterleri ‘Damla, Bay Ay ve Aslan Dan’ ile de buluşma fırsatı yakaladılar. Çocuklar, çok sevdikleri minika karakterleri ile dans ederek eğlencenin tadına vardılar. “minikaFEST” etkinliği ile yaz tatiline eğlenceli bir merhaba deme fırsatı yakalayan çocuklar, minika karakterleri ile bol bol fotoğraf çektirdiler.

Haber Merkezi

Editör: Mahmut Beyaz