MHP Milletvekili Sefer Aycan, geçtiğimiz hafta sonu seçim bölgesi Kahramanmaraş’a gelerek Çağlayancerit İlçesi’ne çıkartma yapmıştı. Burada vatandaşlar ve muhtarlarla toplantılar gerçekleştiren Aycan, sorun ve sıkıntıları dinlemişti. Sorun ve sıkıntıların başında ise ilçede temeli atılıp yarım bırakılan Kapalı Spor Salonu ve Elektrik gelmişti.  Bu iki sorununda giderilmesi için harekete geçen Aycan, Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve AKEDAŞ’a yazılı bir dilekçe vererek sorunların giderilmesini talep etti.

Her iki kuruma verilen dilekçe şu şekilde:

ADIYAMAN KAHRAMANMARAŞ ELEKTRİK DAĞITIM ANONİM ŞİRKETİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

İlimizin Çağlayancerit İlçesine yaptığımız ziyarette muhtarlarımız ve vatandaşlarımızla bir araya gelinmiş, sorunları ve istekleri dinlenmiştir.

Çağlayancerit İlçesi Boylu Mahallesi Muhtarı ve mahalle sakinleri mahallelerinde elektrik dağıtımında sorun olduğunu belirtmişlerdir. Sorunun nedenini trafo yetersizliği olduğu, hatta trafo ihalesine çıkıldığını ve sonra ihalenin iptal edildiği belirtilmiştir. Yaşanan sorunlar nedeniyle Boylu Mahallesine acilen trafo yapılmasını talep etmektedirler. Ayrıca Çağlayancerit Engizek Mahallesi muhtarı ve mahalle sakinleri mahallelerinde sık sık elektrik kesintisi olduğunu bu nedenle elektrikli cihazların arıza yaptığını belirtilmiş ve elektrik dağıtım hatalarındaki sorunların giderilmesini istemişlerdir. Durumu bilgilerinize sunar, Boylu Mahallesine trafo, Engizek Mahallesinin de elektrik dağıtım hatlarının tamir edilmesini bölge halkı adına istirham ederim.

KAHRAMANMARAŞ GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ

İlimizin Çağlayancerit İlçesine yapmış olduğumuz ziyarette ilçe sakinleri ilçede yapılmakta olan kapalı spor salonunun müteahhittin çekilmesiyle inşaatın yarım kaldığı belirtilmektedir. İlçemiz adına çok önemli bir ihtiyaç olan kapalı spor salonunun biran önce bitirilmesi ve hizmete açılması son derece önemlidir. Bu nedenle Çağlayancerit Kapalı Spor Salonunu planlanan süre içinde tamamlanacak ve hizmete açılacak mıdır, bu konuda bir çalışma yapılmakta mıdır? Varsa bir çalışma durumu nedir, vatandaş tarafından merak edilmektedir?

Çağlayancerit Kapalı Spor salonunun en kısa zamanda bitirilerek hizmete açılmasını istirham eder. Saygılar sunarım.

Editör: Mahmut Beyaz