Mübarek Ramazan ayının son zamanlarını yaşadığımız şu günlerde kent genelinde iftar programları hız kesmeden devam ederken, bu programlardan birisi de dün Pazarcık’ta gerçekleşti. Pazarcık’ta AK Parti İlçe Başkanlığı ile Pazarcık Belediyesi işbirliğinde büyük bir iftar programı düzenlendi. Cevizaltı Düğün Salonu’nda yapılan iftar programına TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Celalettin Güvenç, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç, Pazarcık Belediye Başkanı İbrahim Yılmazcan, AK Parti Pazarcık İlçe Başkanı Harun Eskigün, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Pazarcık İlçe Başkanı Yusuf Şahin ve çok sayıda ilçe halkı katıldı.

“BİZ BU ÜLKEYE, BU MİLLETE VE İNSANLARA SEVDALIYIZ”

Oldukça güzel ve samimi bir ortamda gerçekleşen iftar programında konuşan TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Celalettin Güvenç, “Ramazan bereket ve rahmet ayıdır. Bugün Pazarcık’ta bu rahmet ve bereketin bir örneğini yaşadık. Değerli Belediye Başkanımız İbrahim Yılmazcan tüm Pazarcık halkına büyük bir iftar verdi. Gelen konuklar salona sığmadı ben diyeyim bin 500 kişi siz deyin 2 bin kişi hep birlikte bir arada iftarımızı yaptık. Kadını, erkeği, yaşlısı genci ile birlikte bir aradaydık. Ramazan ayını ruhuna uygun yaşamak memleketimize, Maraş’ımıza has bir şeydir.

Biz bu ülkeye, bu millete ve insanlara sevdalıyız. Allah bu milletin önünü aydınlık etsin ve bu günlerini aratmasın. Birliğimizi, beraberliğimizi, samimiyetimizi ve dayanışmamızı asla kaybetmemeliyiz. Bu değerlerimiz bugüne kadar çok güzel bir şekilde ilerledi. İnşallah bundan sonra da böyle olacak. Bizim milletimiz her hizmetin en iyisine layık. Çok güzel bir milletimiz var. Ben böyle bir milletin ferdi olmaktan dolayı ve böyle bir millete hizmetkâr olmaktan dolayı Allah’a hamd ediyorum. Allah hepimizin yardımcı olsun. Bu vesile ile yaklaşan Ramazan-ı şerif bayramımızı da tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.  

Milletvekili Celalettin Güvenç, beraberinde teşkilat mensuplarıyla iftar programı öncesi esnaf gezisi yaparak, ‘Hayırlı İşler’ temennisinde bulundu. Esnaf gezisinin ardından Taziye Evleri’ni de ziyaret eden Güvenç, cenaze sahiplerine başsağlığı diledi.

Haber: Tuğçe Kayar

Editör: Mahmut Beyaz