Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Onikişubat İlçe Başkanlığının Seçim Startı vererek başlatmış olduğu, Seçim Bilgilendirme ve İstişare toplantısının geçtiğimiz günlerde Suçatı Mahallesinde birincisi, düzenlenen toplantının ikinci adımı olarak Dönüklü (Fatih) mahallesinde yapılmıştır. Ev sahipliğini üslenen Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Onikişubat İlçe Başkanı Mehmet Şeker, Kahramanmaraş İl Başkanı Ertuğrul Doğan, Kahramanmaraş Millet Vekili Fahrettin Oğuz Tor, ilçe başkanlarımızdan Göksun İlçe Başkanı Fatih Üstün, Türkoğlu ilçe başkanı Mansur Metehan, Pazarcık İlçe Başkanı Yusuf Şahin ve Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Suat Silahlı’nın katılımlarıyla mahalle temsilcileri ve partiye gönül vermiş vatandaşlar bir araya geldi.

SIKINTILARINI DİNLEYİP, ÇÖZÜM ÜRETECEĞİZ”

Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Onikişubat İlçe Başkanı Mehmet Şeker yaptığı açıklamada, “ İlçe başkanlığımızın seçimlere bir yıl öncesinden start vermesindeki sebep ilçemizin coğrafi olarak geniş ve nüfusumuzun 408.000 olması sebebiyle değerli hemşerilerimize daha rahat ulaşabilmemiz için bölge bölge toplantılarımıza bu şekilde devam edeceğiz. Bölge bölge yapmamızın sebebi siz değerli hemşerilerimizin sıkıntılarını dinlemek ve çözüm üretmek adına burada sizlerin misafiri olduk. Milliyetçi hareket partisinin politikalarını anlatmak için huzurlarınızda ve tüm hemşerilerimize, seçmenlerimize ulaşmak adına programlarımızı sıklıkla yapmaya devam edeceğiz. Bizler liderimiz Devlet bahçeli beyin evlatları olarak milletimiz için çalışmalarımıza hız kesmeden, yorulmadan, korkmadan, partimizin politikalarını anlatmaktan vazgeçmeyeceğiz. Kıymetli dava arkadaşlarım Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli talimatları doğrultusunda ittifak süreci ve seçimle ilgili bilgilendirmeleri il başkanımız Ertuğrul Doğan ve Milletvekili Fahrettin Oğuz tor sizlere hitap edecektir. Mahallemizde ki sorunlar ve yapılması gereken yatırımlarla ilgili eksiklikleri dile getirmek adına sorularınız, konuşmalardan sonra alınacak ve ilgili makamlara bildirilecektir. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür eder saygılar sunarım.”

TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ ÇATISI ALTINDA YAŞAYAN KÜRDÜ, ÇERKEZ’İ, LAZ’I, SÜNNİ’Sİ VE ALEVİ’Sİ BİZİM KARDEŞİMİZDİR”

Milliyetçi hareket partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Ertuğrul Doğan, “Onikişubat İlçe Başkanı Mehmet Şeker ve yönetimine bu güzide toplantıyı düzenlediği için kendilerine teşekkür ediyorum. Türkiye'nin geleceği ve bekası için ittifaktan başarıyla çıkmalıyız, ittifakı zedeleyici her şeyden kaçınacağız. Bazıları ittifakı baltalamak için her türlü fitne, fesat ve iftiralar atmaktalar. Bizler ülkemiz için birlik ve beraberlik içinde seçimlerden başarıyla çıkacağız. TV ekranlarında sözde AKP’yi destekliyor gibi gözüken yazar, çizer, yorumcular AKP ve MHP ittifakının doğu ve güney doğu illerinde Kürt oylarında düşüş olacağını söylüyorlar bunu söyleyenler iyi niyetli kişiler değildir. İttifakın oyları ve MHP’nin oyları güney doğu ve doğuda artacaktır. Çünkü PKK silah zoruyla oradaki vatandaşlarımızın oyunu PKK’nın siyasi uzantısına zorla oy verdiriyorlardı. Türkiye cumhuriyeti devleti çatısı altında yaşayan kürdü, Çerkez’i, Laz’ı, Sünni’si ve Alevi’si bizim kardeşimizdir” dedi.

TÜRKLÜĞÜN SİMGESİ OLAN BOZKURT SELAMIYLA SELAMLAMASINDAN DOĞAL NE OLABİLİR”

Doğan, “Cumhurbaşkanımız mersinde halkı bozkurt yaparak selamlamasını dahi farklı yerlere çekenlere sesleniyorum Türkiye Cumhuriyeti devletinin Cumhurbaşkanının Türklüğün simgesi olan bozkurt selamıyla selamlamasından doğal ne olabilir. Afrin'de, elbab'ta, kerkük'te, musul'da türk vatandaşlarımızı görüyorsunuz bozkurt selamı yapıyorlar. Biz ülkücüler; makam değil her zaman Vatan Sevdasına Düştük. Etrafımızda Makam Sevdasına Düşenleri de Vatandaşlarımız Görüyor. Devlet Bahçeli her zaman uyarılarında haklı çıkmıştır. Liderimiz, ''Önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben'' diyen bir liderdir. bizlerde liderimizin her zaman emrindeyiz. saygı sevgi ve muhabbetle sizleri selamlıyor tekrar buluşmak dileğiyle Allah’a emanet olun” ifadesini kullandı.

MHP 50 YILLIK KÖKLÜ BİR ÇINARDIR”

Milletvekili Fahrettin Oğuz Tor ise “Öncelikle Bizleri bir araya gelmemize vesile olan Onikişubat İlçe Başkanımız Mehmet Şeker ve yönetimine teşekkür ederim. Kıymetli kardeşlerim ülkemizin içinden geçti bu zorlu süreçte birliğimize be beraberlimize gölge düşürmek isteyen şer odaklarına fırsat ve geçit vermeyen Türk milleti bugün de ülkemizi ve sınırlarımızı tehdit eden şer odaklarını temizlemek için Afrin'de mücadele etmektedir. Şehitlerimize Allah’tan rahmet gazilerimize acil şifalar diliyorum. 18 mart 2018 de yapılacak olan kurultayımıza siz değerli kardeşlerimi davet eder sayın genel başkanımız devlet bahçeli beyin selamlarını iletmek isterim. Kıymetli dava arkadaşlarım ittifak sürecinde birlik ve beraberlik içinde çalışarak ülkemizin bu zorlu süreçten çıkarmak için mücadele edeceğiz. Bugün mecliste siz değerli hemşerilerimin haklarını sonuna kadar savunan bir kardeşinizim ama inan ki milliyetçi hareket partisine 1 milletvekili az, bu sayıyı yukarlara taşımamız gerekmektedir. Eğer sayımızı artırırsak o kadar çalışmalarımız da fazlalaşır. MHP 50 yıllık köklü bir çınardır, dün ne söylemiş ise bugünde aynısını söyler ve devleti ve milleti için yapılması gereken tüm fedakârlığı yapar. Bizler kimsenin çizgisinde olmadık, olmayı da asla kabul etmedik. Türk milletinin yanında ve haklarını savunan ve savunmaya devam edecek kutlu bir davanın temsilcileri olarak sizler için çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz. Hafta içi meclis çalışmalarımız devam edecek seçimlerle ilgili 26 maddelik gündemle toplanacağız. Çünkü seçimlere 1 yıl kala kanunlaşması gereken maddeler meclisten geçecektir” ifadesini kullandı.

Vatandaşlarının sorunlarını dinleyen. Fahrettin oğuz tor sıkıntılarınızla bire bir yakından ilgileneceğim diyerek toplantı Milliyetçi Hareket Partisine yeni katılan vatandaşlara rozet takılarak sonlanmıştır.

Vatandaşlarımızın Genel Sorunları,1-Bölgemiz 36.000 Nüfusa Sahiptir Ama Yatılı Lisemiz Yoktur. Gençlerimiz Bu Konuda Mağduriyet Yaşamaktadır.2-Yayla Yolu Olarak Bilinen Uğur Böceklerinin Olduğu Mevkii'nin Yollarının Açılarak Asfalt Yapılması 3-Dönüklü Mahallesi'nden, Osmaniye Bahçeye Giden Bir Yol Açılması Halinde Osmaniye Arası 35 Km Düşecektir.4-Bazı Mahalle Aralarında Bulunan İşlek Yerlerde Parke Sorunlarının Çözümü Talepleri Arasındadır. İlgili Makamlara duyurulur” ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi

Editör: Mahmut Beyaz