MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen devir-teslim törenine; eski Başkan Mustafa Akpınar, yeni Başkan Ömer Emrah Satıcı, Onikişubat İlçe Başkanı Müfit Dal, MHP Dulkadiroğlu İlçe eski Başkan Yardımcısı Koray Korkmaz ile çok sayıda teşkilat mensubu katıldı. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen devirr teslim töreninde Mustafa Akpınar, görevini Ömer Emrah Satıcı’ya teslim etti. Devir-teslim töreni sonrası konuşan MHP Dulkadiroğlu İlçe BaşkanoÖmer Emrah Satıcı, “Bugün bir bayrak değişimi olacak. Mustafa Akpınar Başkanımız yıllardır partimize emek verdi, gecesini gündüzüne kattı. Davamızı, bayrağımızı 3 hilalimizi bir mertebe daha yukarıya taşımak için elinden gelenin fazlasını yaptı. Hepimiz bunu gördük. Mustafa Başkanımla beraber zaman zaman seçim çalışmalarına katıldık. Emeğini biliyoruz. Allah kısmet ederse biz Mustafa başkanımızın yaptıklarının üzerine koyabilmek için elimizden gelenin fazlasını yapacağız” dedi.

BAYRAĞI EN ÜST SEVİYEDE TEMSİL ETMEYE ÇALIŞTIK”
MHP Dulkadiroğlu İlçe eski Başkanı Mustafa Akpınar ise bugüne kadar elinden geldiği kadarıyla görevini en iyi şekilde yaptığını belirterek, şöyle konuştu: “2010 yılında MHP’de ilçe sekreteri olarak göreve başlayıp 2013’ün Kasım aylarında ilçe başkanı olarak atandık. Bu süreç içerisinde saygıdeğer ilçe başkanımızın da söylediği gibi birçok seçimler ve birçok çalışmalar yaptık. Tabii ki bu bir bayrak yarışıdır ve Allah’ın izniyle bu bayrak yarışını elimizden geldiğince yönetici arkadaşlarımızla beraber en iyi şekilde en üst seviyede temsil etmeye çalıştık. İstifamızı verdiğimiz günde de dile getirdik. Ben bundan sonraki yaşamımda da başta Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli Bey olmak üzere partimin ve davamın her zaman yanında bir nefer olarak devam edeceğim. Milliyetçi ve Ülkücü harekete gönül veren davamızın her bir mensubu ile alakalı yapacağım herhangi bir şey olduğu zaman elimden gelen gayreti göstereceğim.”

CUMHUR İTTİFAKI ÇOK ÖNEMLİ”
Sözlerinin devamında Cumhur İttifakı’nın öneminden bahseden Akpınar, “Şahsıma kimlik kazandıran şahsıma kimlik veren başta ülkü ocaklarımız olmuştur. Ülkü ocaklarımızın içerisinde yetişmiş olmam münasebetiyle MHP’nin kurumsal yapısı altında da particilik, teşkilatçılık ve yöneticilik kısımlarında burada icra ettik. Bundan sonraki süreçte başta ilçe başkanımıza ve onun çok kıymetli yöneticilerine ve tüm partililerimize başarılar diliyorum. Önümüzde çok ciddi bir yerel seçim var. Bu seçimler devletimizin ve milletimizin bekası için çok önemli. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendinin dediği gibi ülkemizin geleceği açısından Cumhur İttifakı çok önemli. Cumhur İttifakının Kahramanmaraş’ta en iyi sonucu alabilmesi için ben kendi adıma çalışmalara başladım. Gördüğüm her seçmenden Cumhur İttifakına oy istiyorum. Allah yolumuzu açık eylesin. Bu zamana kadarki süreçte teşkilatıma ve şahsıma destek veren başta kıymetli yöneticilerimize, daha sonra hiçbir desteğini esirgemeden her şekilde yanımızda olan tüm ülküdaşlarıma teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Haber: Emre Akkış

Editör: Mahmut Beyaz