Beraberinde partili yöneticilerle seçim ziyaretlerinde bulunan Milletvekili adayı Dora, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. MHP'nin Kahramanmaraş’taki seçim çalışmaları son sürat devam ediyor. MHP Kahramanmaraş Milletvekili adayı Zuhal Karakoç Dora,Göksun ilçe merkezi ve bağlı mahallelerde temposu yüksek bir seçim çalışmasına imza attı. Bozhüyük, ve Değirmendere de çalmadık kapı bırakmayan MHP'li aday, vatandaşlardan büyük ilgi gördü.24 Haziran'daki seçimleri sabırsızlıkla beklediklerini kaydeden Değirmendereliler, Bu seçimde MHP'nin mecliste çoğunluğu sağlayacaklarına inandıklarını söyledi.  İlçeye bağlı köylerde temaslarda bulunan Zuhal Karakoç, çiftçilerin sıkıntılarını dinledi. MHP Milletvekili Adayı Zuhal Karakoç Dora, üreticinin, besicinin ve çiftçinin sorunlarının ancak ve ancak MHP'nin mecliste çoğunluğu sağlaması ile son bulacağını ifade ederek, 24 Haziran seçimlerinin sadece Göksun için değil, tüm ilçeleriyle Kahramanmaraş ve dolayısıyla Türkiye'nin kurtuluşu anlamına geleceğini vurguladı.

"YARALARA BİZ MERHEM OLACAĞIZ"

Milliyetçi hareket Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Zuhal Karakoç Dora, mecliste çoğunluk yürüyüşünü başlatan MHP'nin 24 Haziran'dan sonra halkın hemen her alanda yaralarına merhem olacağını dile getirdi. Bozhüyük ve Değermenderesindeki temasları boyunca vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Karakoç Dora, bayan seçmenlerin de ilgi odağı oldu. Milletvekili adayı Dora'ya eşlik eden partilileri bozkurt selamı ile selamlayan bayanlar, 24 Haziran seçimlerinde tercihlerinin kesinlikle MHP'den yana olacağını ifade ettiler.

MERKEZDE DÜĞÜN, MAHALLEDE KINA VE SOHBET

Seçim kampanyasını günün 24 saatine yayan Milliyetçi Hareket Partisinin genç, dinamik,donanımlı ve birikimli adayı Zuhal Karakoç Dora, seçim rüzgarını neredeyse günün 24 saati estirmeye devam ediyor. Seçim Çalışmalarına Ekinözü,Afşin,Bozhüyük ve Ericek'ten sonra önceki gün Göksun İlçe merkezinde ve mahallerinde devam eden MHP Milletvekili adayı Dora, İlçe merkezinde davet üzerine Sağır ailesinin düğününe, Bozhüyük'te Karabacak ailesinin kına gecesine katıldı, Değirmendere'de ise mahalle sakinleri ile akşam sohbetini gerçekleştirdi.

HER GÜNÜ DOLU DOLU GEÇİYOR

Memleketi ve Ülkesine hizmet etmek için, of demeden mesaisini neredeyse günün 24 saatine yayan ve seçim çalışmalarına odaklanan, her gittiği yerde vatandaşlar tarafında sevgi seliyle karşılanan Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Zuhal Karakoç Dora'nın her günü dolu dolu geçiriyor. Partisinin Seçim startı vermesinin ardından alanlara inen, seçmenlerle buluşan ve onların sevgi seliyle karşılaşan Dora'nın, sergilediği bu performans da rakiplerince merak konusu oldu.

Haber Merkezi

Editör: Mahmut Beyaz