Hava sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği Kahramanmaraş'ta bir hafta boyunca hava durumu nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son değerlendirmelere göre, sıcaklıklar cumartesi günü kendini yağmura bırakacak.

Geçtiğimiz hafta boyunca yaz havası yaşayan Kahramanmaraş'ta hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam ediyor. Sıcaklıkların etkisini gösterdiği şu günlerde Meteroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığının iç ve batı kesimlerde yağışla birlikte 3 ila 5 derece azalacağı tahmin ediliyor. Yapılan son değerlendirmelere göre; ülkenin büyük bölümünde görülecek olan sağanak yağış cumartesi günü itibariyle Kahramanmaraş'ıa da etkisi altına alacak.

Rüzgarın, genellikle kuzey yönlerden, doğu kesimlerde güney yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Kıyı Ege ile Batı ve Orta Akdeniz'de yer yer kuvvetli olarak 40-70 kilometre/saat esmesi bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı değerlendirmeye göre hafta boyunca Kahramanmaraş'ta hava şu şekilde olacak:




Haber: Kübra Dilbirliği

Editör: Mahmut Beyaz