İl Ocak Başkanı Mesut Kaplan, 14 Mayıs Anneler Günü münasebetiyle şehit annelerini ziyaret ederek, şehit annelerinin ve ailelerinin dertleri ile dertlenip, her zaman yanlarında ve emirlerinde olduklarını belirtti. Kaplan’ın gerçekleştirdiği ziyaretlerden memnuniyetini dile getiren şehit anneleri İl Ocak Başkanı Kaplan’a ‘büyük bir vefa gösterdiniz var olun, Allah yokluğunuzu göstermesin’ diyerek minnetlerini dile getirirken ziyaret sırasında duygulu anlar yaşandı.

ŞEHİTLERİMİZİ UNUTMAK TÜKENMEKTİR’

Başkan Kaplan, gerçekleştirdiği ziyaret sırasında öncelikli olarak şehit ailelerin sıkıntılarını, dilek ve şikayetlerini dinleyip şehit anneleri ile sohbet etti. Şehitlerimizin unutulmaması gerektiğinin altını çizen Kaplan, “Şehitlerimizi unutmak tükenmektir. Şehitlerimizi unutmayacağız ancak şehitlerimizin geride bıraktığı anne, baba, eş ve çocuklarını da yalnız bırakmamak bizlerin borcudur. 14 Mayıs Anneler Günü münasebetiyle Kahramanmaraş Merkez başta olmak üzere bütün Ülkü Ocakları İlçe Başkanlıklarımız şuanda şehit annelerimizin ve ailelerinin yanlarındalar bizler bugünler için varız. Günlerdir kapı kapı şehit ailelerimizi ziyaret ediyor hayır dualarını alıyoruz. Onların dertleri ile dertlenip onların acılarını ve gururlarını paylaşıyoruz” dedi.
Kahramanmaraş’ta bir çok şehit ailenin misafiri olan Kaplan, “Bilge Liderimiz sayın Dr. Devlet Bahçeli'nin ve Genel Başkanımız Olcay Kılavuz'un selamlarını illeterek, ailelerimizin her zaman yanında ve emirlerinde olduğumuzu belirttik. “ ifadelerini kullandı.

 Haber Merkezi

Editör: Mahmut Beyaz