Kahramanmaraş’ın tanınmış simalarından ve Onikişubat metropol ilçesinin Meclis Başkanvekili Akif Çaylıoğlu’nun kızı Bilge Çaylıoğlu ile eski vergi müfettişi Ali Büyükbenli’nin oğlu Onikişubat Belediyesi personelinden Mahmut Sami Yıldırım dünyaevine girdi. Akif Çaylıoğlu ilk kez kayınbaba olurken, kayınbaba, gelin ve damadın inşaat mühendisi olmaları ise bu evliliğin hayli sağlam olacağı yorumlarına neden oldu. 

Arsan Center Laledan Düğün Salonu’nda yapılan yemekli düğünde,  Emine-Yusuf Yıldırım ile Nurhayat-Akif Çaylıoğlu çiftleri salon kapısında davetlileri karşıladı. Bir zamanlar Kahramanmaraş ve ülke siyasetinin tanınmış siyasetçilerinden Devlet eski Bakanı Ali Doğan, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, AK Parti İl Başkanı Av. Ahmet Özdemir, AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Av. Fırat Görgel, AK Parti Dulkadiroğlu ilçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Mimarlar Odası Başkanı Veli Çiftarslan, Kahramanmaraş eski milletvekili Ali Topçuoğlu, Göksun Ziraat Odası Başkanı Selim Cüce, eski siyasiler, eski Belediye başkanları, Kahramanmaraş Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Abid Vanlı ve basın mensupları, Çaylıoğl u ile Yıldırım ailelerinin yakınları ve dostları ile çok sayıda davetli düğüne katıldı. Genç inşaat mühendisleri Bilge ve Mahmut Sami Yıldırım’ın nikâhı ise Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek kıydı. Başkan Mahçiçek; “Yeni bir ailemiz daha oldu. Bilge ve Mahmut Sami yeni çekirdek aile ancak Çaylıoğlu ve Yıldırım ailelerinin de birbirine akraba olması sebebi ile aile bağlarımız genişlemiş oldu. Yarın akşam Berat Kandilinin idrak edeceğiz, böyle bir mübarek gecenin öncesinde böyle güzel bir düğüne şahitlik etmek şahsen beni mutlu etti. Sevgili gençler birbirinizi sevin, ailelerinizi sevin, büyüklerinizi sevin, aile olmanın bilinci içinde mutlu ve huzurlu yaşayın. Sevginin olduğu yerde bereket olur” dedi.

3 ÇOCUK DEĞİL 5 ÇOCUK

Evlilik cüzdanını veren Devlet eski Bakanı Ali Doğan ise,  “Cumhurbaşkanımız en az üç çocuk diyor ama bunu biraz yukarı çekelim, bir çocuk anne için, bir çocuk baba için, birer çocuk da Çaylıoğlu ve Yıldırım aileleri için eh birde devletimiz için biz bunu beş çocuk yapalım, sayı yukarı doğru çıkıyor” diyerek beş çocuk istedi. Doğan; “Beşiktaş şampiyon. Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Kahramanmaraşspor da hepsi bizim takımlarımız. Türkiye deki tüm takımlar bizim takımlarımız, spor barış ve mutluluk olmalı. iki güreşenden biri şampiyon olacaktır. Bu senede Beşiktaş şampiyon oldu. Bilge de Beşiktaşlı kendisini kutluyorum. ANAP’da siyaset yaptığımız zaman Bilge küçük sevimli bir kızdı, merkez ilçe başkanımız olarak babası ile siyasi çalışmalara katılmamız sebebi ile hep kendisini ihmal ettik. O günden bugüne kadar kendisini iyi tanırım. Okudu mühendis oldu. Bugün yuvasını kuruyor. Kendisini ve Mahmut Sami Yıldırım’ı tebrik ediyorum. Evlilik cüzdanını Bilge’ye veriyorum. (Yuvayı dişi kuş yapar) demiş atalarımız” diyerek evlilik cüzdanını Bilge’ye verdi. Hayli heyecanlı olan Akif Çaylıoğlu; “Allah herkesin yavrusunun mutluğunu görmeyi nasip etsin, bizleri düğünümüzde yalnız bırakmayan dostlarımıza akrabalarımıza teşekkür ediyorum. Düğün merasimimiz için gelen, çiçek gönderen dostlarımıza teşekkür ediyorum. Yavrularıma da mutluluklar diliyorum” dedi. İlk defa kayınbaba olmanın mutluluk ve heyecanını yaşayan Akif Çaylıoğlu’nu bu zorlu sınavında, yakın dostları, akrabaları, gazeteci dostları yalınız bırakmazken, Onikişubat Belediyesi Meclis üyeleri, Dulkadiroğlu Belediyesi Meclis üyeleri ve gönül dostları her zaman destek vererek mutluluğunu paylaştı. Öte yandan; 22 Mayıs 2016 Pazar günü ise saat 19.00’da Burak At Çifliği Talas- Kayseri adresinde damat evinin düğünü yapılacak. Emine – Yusuf Yıldırım çiftinin Kayseri’de bulunan eş, dost ve akrabaları için ikinci düğünü yapacak. İnşaat Mühendisi Bilge, özel sektörde çalışırken, eşi Mahmut Sami Yıldırım ise Onikişubat Belediyesi İmar işlerinde görev yapıyor. Düğünden

sonra bir haftalık balayına çıkacak olan çiftin daha sonra Kahramanmaraş’ a dönerek işlerinin başında olacağı öğrenildi.  (LÜTFİ YIKAN)

 

 

Editör: Mahmut Beyaz