Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, kurban bayramında mesire alanlarının yoğun bir ilgiye maruz kaldığını söyledi. Bundan dolayı ekiplerin mesire alanlarında gerekli düzenlemeleri yaptığını dile getiren Başkan Okay, konuyla ilgili yaptığı konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Kurban bayramı vesilesiyle bölgemizde bulunan mesire alanlarımızda çalışmalar yapıyoruz. Malumunuz özellikle kurban bayramında mesire alanlarımız çok büyük ilgi görüyor.

Özellikle Doğal Yaşam Mesire alanımız kurban bayramında adeta dolup taşıyor. Bu alanı hemşerilerimizin bayramda en verimli şekilde kullanmaları adına çalışmalar yapıyoruz. Biz onlar için gerekli hazırlıkları yapıyoruz. Vatandaşlarımızı bu güzel serin havada vakit geçirmeye bekliyoruz. Bayram dolayısıyla vatandaşlarımız sık seyahat ediyorlar. Bu durum yoğun bir trafik oluşturuyor ve bu aşırı trafik dikkatsizliklere ve neticesinde kazalara yol açıyor.

Vatandaşlarımızdan ricamız trafik kurallarına yüzde yüz uymalarını bekliyoruz. Gidecekleri yerlere vatandaşlarımızın selametle ulaşmalarını umuyoruz. Sevdiklerimizle geçireceğimiz güzel bayramı hüzne boğmamak adına bunlara dikkat etmeyi şiddetle tavsiye ediyoruz. Bu vesileyle ben bir kez daha kurban bayramınızı tebrik ediyorum ve sevdiklerinizle sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmenizi diliyorum.”

Editör: Mahmut Beyaz