Kahramanmaraşlıların boş vakitlerini geçirebilecekleri dinlenme ve piknik alanlarına bir yenisi daha eklendi. Menzelet Barajı kıyısındaki Menzelet Mesire alanı özellikle hafta sonları dolup taşıyor.

Büyükşehir Belediyesi tarafından son düzenlemeleri yapılarak eksikleri tamamlanan Menzelet mesire alanı sonbahar aylarında bile canlılığını kaybetmiyor. Mavi ve yeşili bir arada görmek isteyen vatandaşlar hafta sonu ailesi ve dostlarıyla Menzelet’e gidiyor. Yeşilin ve sarının her tonunu barındıran ormanlık alan kartpostallık manzaralara sahip.

Geniş bir alan üzerine yerleştirilen çok sayıda kamelya ve çardakla beraber mangal bacaları da yer alıyor. Ayrıca alana 2 ayrı çocuk oyun parkı kurulmuş. Aileler piknik yaparken çocuklar eğlenebiliyor. Alanda Büyükşehir Belediyesi’ni temizlik görevlileri alanın temiz kalmasını sağlıyor. Kahramanmaraş şehir merkezinden yaklaşık 30 kilometre uzaklıktaki piknik alanına giden orman yolunun da bozuk olan kısımları yapılmış durumda. Mesire alanında piknik yapan vatandaşlar alanı çok beğendiklerini belirterek, doğanın ve temiz havanın tadını çıkartıyor.
Haber: Şenol Güneş

 

Editör: Mahmut Beyaz