Alışveriş, moda, lezzet ve eğlencenin Kahramanmaraş’taki adresi Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, seçkin markaları ve her kesime hitap eden birbirinden renkli aktiviteleri ile alışverişe keyif katmaya devam ediyor. Bitmeyen fırsat günleriyle ev tekstilinden ayakkabıya, konfeksiyondan beyaz eşyaya, mutfak gereçlerinden elektronik cihazlara kadar her ihtiyaca cevap veren Piazza AVM, her yaştan ziyaretçiye hitap eden sosyal ve kültürel etkinlikleriyle de alışverişten fazlasını sunuyor.

AYDIN KURTOĞLU 20 MAYIS’TA PİAZZA’DA

Açıldığı günden bu yana sanat ve edebiyat dünyasının ünlü isimlerini Kahramanmaraş halkıyla buluşturan Piazza AVM, Mayıs ayında da popüler Türk müziğinin güçlü seslerinden Aydın Kurtoğlu’nu ağırlayacak.

Kendine özgü tarzı ve büyüleyici sesi ile müzik dünyasının sevilen isimleri arasına adını yazdırmayı başaran Aydın Kurtoğlu, 20 Mayıs Cumartesi günü, mini konser ve imza günü etkinliğinde hayranlarıyla bir araya gelecek. “Köle”, “Öptüm” ve “Yak” isimli hit olan şarkılarının yanı sıra “Hayırlı Günler” albümüyle de hatırı sayılır bir hayran kitlesine ulaşan genç sanatçı, mini konser sonrası sevenleriyle bol bol fotoğraf çektirip, sohbet edecek.

ANNELER GÜNÜ” SÜRPRİZLERİ PİAZZA ZİYARETÇİLERİNİ BEKLİYOR

Her özel günü, farklı kampanya ve etkinliklerle daha da anlamlı kılan Piazza AVM, ziyaretçilerini, 13 Mayıs’ta kutlanacak Anneler Günü’nde de sürpriz kampanya ve etkinliklerle karşılayacak. Yılın en özel günlerinden biri olan Anneler Günü, Piazza’da yine birbirinden renkli etkinliklerle, şölen havasında kutlanacak.

NİSAN AYI ETKİNLİKLERİ MİNİKLERİ COŞTURDU

Yıl boyu devam eden eğitici atölyeleri ve eğlenceli etkinlikleri ile minik ziyaretçilerinin yaşıtlarıyla sosyalleşmesine fırsatı sunan Piazza AVM, bu geleneği Nisan ayında da devam ettirdi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın da coşkuyla kutlandığı bu ayda Piazza, minik misafirlerine eğlenceye dolu anlar yaşattı. 23 Nisan şenliğinde minikler, “Plus Plus Yapboz” etkinliğinde el becerilerini geliştirirken, eğlencenin tadını çıkardı.

PİAZZA’YI MİNİK KIZILDERİLİLER BASTI

Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, ayrıca, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” kapsamında minik ziyaretçilerini “Küçük Bizon Kızılderili Köyü” etkinliğinde bir araya getirdi. Üç gün boyunca devam eden etkinlikte minikler, Kızılderililerin sıra dışı dünyasını tanıma fırsatı buldu. Çadırları, atları, masalları ve danslarıyla akıllara gelen Kızılderililerin renkli dünyası, Piazza’nın minik ziyaretçilerine eğlenceli anlar yaşattı. Etkinliğe katılan minikler, Kızılderililerin kostümlerini giyip, yüzlerini onlar gibi boyadı. Ata binip, ok atmayı öğrenen minikler, Kızılderili masalları ve danslarıyla keyif dolu anlar yaşadı. 

Haber Merkezi

Editör: Mahmut Beyaz