Onikişubat İlçesi Döngele Mahallesi’nde faaliyetini sürdüren Tatlısu Termal Otel, birbirinden farklı hastalığın devası olarak bilinen şifalı suyuyla sağlına yatırım yapmak isteyenlerin adresi oluyor.  Doğayla iç içe mükemmel bir tatil yapma fırsatı sunan Tatlısu Termal Otel, vatandaşların en çok tercih ettiği otellerin başında geliyor. Alanlarında uzman ekibiyle şehrin bütün stres ve karmaşasından uzakta, huzur ve konfor içinde tatil vaat eden otel, ayrıca içinde barındırdığı birbirinden farklı etkinliklerle dikkatleri üzerine çekiyor. Açıldığı günden bugüne Kahramanmaraş’ın termal turizmine damga vuran Tatlısu Termal Otel, maviyle yeşilin buluştuğu adres olarak ta biliniyor.

OTELDE YOK YOK
Konuyla ilgili otel yetkililerinin verdiği bilgiler şu şekilde: “Otelimiz 26 odalı, odalarımızın geneli süit oda 1+1 şeklinde. Süit Odalarımız 1+1 stüdyo daire şeklinde olup, arzu edildiğinde 5 kişinin konaklayabileceği şekilde tasarlanmıştır. Çift kişilik odalarımız standart oda olup, arzu edildiğinde 3 kişinin konaklayabileceği şekilde tasarlanmıştır. Odalarımızda konuklarımızın rahat bir şekilde konaklaması için her türlü konfor düşünülmüştür. Odalarımızda 24 saat akan şifalı kaplıca suyumuz, yaz kış kullanabileceğiniz klimamız, kapalı devre TV sistemimiz, mini barımız, yine odalarımıza özel doğa manzaralı balkonlarımız ve kablosuz internet hizmeti mevcuttur. Dört tanesi tekli otel odası, termal havuzlarımız, aile küvetlerimiz var. Türk hamamımız yine havuzlarla beraber aktif durumda.

BİRÇOK HASTALIĞA DEVA
Termal su; Romatizmal hastalıklar, kemik erimesi, siyatik, bel-boyun fıtığı, kireçlenme, dolaşım sistemi hastalıkları, nörolojik rehabilitasyon gerektiren hastalıklar, ameliyat sonrası sertlikler ve tutuklukların giderilmesi, kadın hastalıkları, stres ve strese bağlı tüm hastalıkların rehabilitasyonu, saç, tırnak ve derideki hücrelerin yenilenmesi, cilt ve deri rahatsızlıkları gibi hastalıkların tedavisinde önemli bir rol oynuyor.”

Haber: Mesut Benli

Editör: Mahmut Beyaz