Türkiye'nin önde gelen dondurma markalarından olan ve bir Kahramanmaraş firması olan MADO, 7 yıl önce Kahramanmaraş'ın Tekir Mahallesi’nde bulunan ve deniz seviyesinden bin 215 metre yükseklikte çıkan doğal kaynak suyuna 40 milyon TL'lik yatırım yaparak Tekir Doğal Kaynak Suyu Paketleme Tesisini kurmuştu. Tesislerde MARSU markasıyla cam ve pet şişe olarak paketlediği suyu yurtiçindeki konsept mağazalarında satışa sunan şirket, ilk ihracatını da Irak ve Bahreyn'e yapmıştı. Şehrimizdeki tek su şişeleme fabrikasını kuran MADO, yatırımda çeşitliliğin de öncülerinden oldu. MARSU kurulduğu ilk günden beri eşsiz lezzetiyle birçok ülkeye ihracatının yanı sıra Türkiye'nin her köşesinde bayii sayısını her gün arttırarak yeni hanelere ulaşıyor.  MADO tarafından şişelenen MARSU, marketlerde, bakkallarda, büfelerde, kantinlerde yer alırken Türkiye genelinde ise 27 Bayi sayısına ulaştı. Gelişen teknoloji ile birlikte her geçen gün kendini yenileyen MARSU, cam ve pet şişe su üretimi sonrası bardak su üretimine de geçti. Kahramanmaraş’ın yanı sıra diğer illerde de bardak suların satışı yapılmaya başlanırken MARSU’nun bayiliğini Kahramanmaraş’ta ise Toptancılar halinde DEKA Şirketler grubu yapıyor.

ÖZEL BİR DOĞAL KAYNAK SUYU

MARSU Kahramanmaraş’ta 7 yıl önce devreye alınmış olup 22 bin m2 açık alan üzerinde, 15 bin m2 kapalı alana sahip, son teknolojik sistemlerin kullanıldığı sektör standartlarının çok üzerinde bir hijyen ortamına sahip modern bir tesis olarak üretimini sürdürüyor.

MARSU Doğal Kaynak Suyu Onikişubat İlçesi Tekir Mahallesi 1213 m rakımlı Tekir Yaylası mevkiinde, şehrin ve diğer yaşam alanlarının kirlilik faaliyetlerinden tamamen uzak olan kaynağından alınıp, dış etkenlerden korunarak 4,5 km’lik isale hattı ile tesise ulaşmaktadır. İşletmede mikrobiyolojik tehlike unsurlarının oluşumunu engellemek maksadıyla, hijyenik çalışma ekipmanları kullanılarak çalışılır, suyun temas ettiği tüm malzemeler ultraviyole ışınlarla dezenfekte edilerek üretime veriliyor, tüm üretimlerini el değmeden gerçekleştiren teknolojik, modern bir fabrika konumunda bulunuyor. Geniş ürün yelpazesine sahip olan tesisde tam otomatik makinalarla kurulmuş dört hat bulunuyor. Kaynak suyunun depolara alımından itibaren nihai ürün elde edilene kadar üretiminin her aşamasında fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik analizler yapılarak, müşterilerinin eline ulaşıncaya kadar kalite güvence altına alınıyor. MARSU kaynağından çıktığı ilk gün ki kadar sağlıklı kalabilen özel bir Doğal Kaynak suyu.

Haber: Burhan Karagöz

Editör: Mahmut Beyaz