İnsan odaklı hizmet anlayışını kendisine ilke edinen ve bu doğrultuda çalışmalar gerçekleştiren Pazarcık Belediyesi yürüttüğü projeler kapsamında son olarak 0850 333 00 46 tamamen ücretsiz 7/24 Çağrı Merkezi'ni ilçede yaşayan vatandaşların kullanımına sundu.

Bilgisayar teknolojisi kullanılarak hizmetin sunuş yöntemini vatandaşın yaşamını kolaylaştıracak şekilde değiştiren Çağrı Merkezi Projesi, klasik yöntemin dışına çıkarak vatandaşların şifai taleplerini bir iş emrine dönüştürüyor. Vatandaşların talepleri telefonla konuşma süresi içerisinde çağrı merkezi personelince ilgili birime gönderilmiş oluyor.
'VATANDAŞLARA BİRÇOK YOLLA ULAŞMAYA ÇALIŞIYORUZ'
Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, ''Günümüzde kurumlar hizmetlerini artık teknolojinin nimetlerinden en üst düzeyde yararlanarak veriyor. Çağrı merkezi de Pazarcık halkının belediyemizle olan işlerini halletmelerinde bir kolaylık aracı olarak faaliyete geçti. Pazarcık Belediyesi’ni her anlamda kurumsallaştırma ve sadece ilçemizde değil, Kahramanmaraş ve bölgemizde bir marka hedefinde adımlarımızı atmaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımıza artık birden fazla kanalla ulaşmayı hedefliyoruz. Böylece 7/24 hizmet vermeye başlayan çağrı merkezimizi arayan vatandaşlarımız, sorunlarını veya taleplerini ileterek kayıt altına alınmasını sağlayacak. Çağrı merkezi operatörlerimiz, yapılan görüşmeleri kayıt altına alacak ve her bir talep, numaralandırılarak ilgili birime ulaştırılacak. Birimlere giden bu talep veya sorunların çözülüp çözülmediği de yine çağrı merkezimizin operatörleri tarafından birimlerden geri dönüş alınarak kontrol edilecek ve vatandaşa bilgi verilecek. Dolayısı ile artık Pazarcık Belediyesi’nin birimlerine ulaşmak çok daha kolay olacak'' dedi.

Haber Merkezi

Editör: Mahmut Beyaz