Kahramanmaraş'ta otomotiv sektöründe son yıllardaki atılımı ile müşteri portföyünü her geçen gün artıran Marfi Otomotiv, Fiat’ın yanı sıra bünyesine Jeep ve Alfa Romeo’yu da ekleyerek yeni yeriyle birlikte gücüne güç katmaya devam ediyor. Temelleri 2010 yılında Abdul Kadir Kurtul tarafından atılan Marfi Otomotiv, Fiat markası ile yaklaşık 9 yıldır İSKUR GRUP bünyesinde faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Satış, servis, yedek parça, operasyonel kiralama ve sigortacılık hizmetleriyle yeniliğin ve değişimin hep bir adım önünde olan Marfi Otomotiv, sektöründe sağladığı güvenle Kahramanmaraş’ın en çok tercih edilen otomobil bayisi unvanını da bünyesinde barındırıyor. Yeni Sanayi Sitesi’nin karşısında 2018 yılında inşa edilen modern tesisiyle, toplam 5 bin metrekarelik kullanım alanıyla bünyesine Jeep ve Alfa Romeo markalarını da dahil eden Marfi Otomotiv, sektördeki yolculuğuna müşterilerinden aldığı destek ile emin adımlarla ilerliyor. Marfi Otomotiv, rekabetin en yoğun olduğu sektörlerden biri olan otomotiv alanında müşterilerine “Yeni bir kampanya ya kadar değil, daimî müşterimiz olana kadar” düşüncesiyle yüksek kalitede ve şeffaf hizmetler sunuyor.

DAHA KALİTELİ VE DAHA İYİ HİZMET VERMEK İÇİN”

Daha kaliteli ve daha iyi hizmet vermek adına yeni yerlerine taşındıklarını belirten Fiat Marfi Otomotiv Satış Müdürü Abdullah Erhan Yenikomşu, Fiat grubunu başarıyla Kahramanmaraş’ta temsil ettiklerini söyledi. Yenikomşu, “Kahramanmaraşlı hemşerilerimize daha iyi, daha kaliteli hizmet vermek adına buraya yeni bir yatırım yaptık. Daha temiz, daha kaliteli, daha modern ve daha kurumsal olarak amacımız en iyi şekilde hizmet vermek. Fiat grubunu Kahramanmaraş’ta temsil etmek. Onun için yeni plazamızı yeni yatırımımızı açmış bulunuyoruz. Hizmetlerimize burada daha iyi şartlarda devam edeceğiz İnşallah. Buranın hizmete açıldığından bu yana Kahramanmaraş halkımızın ilgisi çok iyi, diğer yerimize göre konumumuzda daha iyi. Hem tam sanayi kavşağı olması sebebiyle, hem de ulaşımımız da rahatladı, bundan baya memnunuz. Hemşerilerimizin talep ve ilgisinden oldukça memnunuz” dedi.

ALFA ROMEO VE JEEP’İ BÜNYEMİZE KATTIK”

Fiat’ın yanı sıra bünyelerine Alfa Romeo ve Jeep’i de eklediklerini dile getiren Yenikomşu, “Fiat Marfi bayimiz yaklaşık 10 senedir hizmet veriyordu. Fiat’ın yanı sıra Alfa Romeo ve Jeep bayiliklerini Kahramanmaraş’a kazandırdık. Artık yeni Jeep ve Alfa Romeo kalitesinin burada halkımıza sunmaya başladık. Yetkili satış ve servis hizmetleri de sunuyoruz. Zaten artık mevcuttaki Kahramanmaraş halkımızın da Jeep ve Alfa Romeo araçlarını herhangi bir başka şehirde yetkili servise götürmelerine gerek kalmadı. Kahramanmaraş’ta bizzat satış ve servisi olarak da hizmet vermeye başladık” ifadelerini kullandı.

TÜRKİYE’NİN EN ÇOK SATILAN ARACI EGEA”

Marfi Otomotiv’deki araçlar hakkında bilgiler veren Yenikomşu, Fiat Egea’nın Türkiye’nin en çok tercih edilen aracı olduğunu söyledi. Fiat Egea’nın 5 yıllık garanti avantajı bulunduğunu da dile getiren Yenikomşu, “Bizde Fiorino ve Doblo ticari araçlarımız başta olmak üzere Ducato şasi kamyonet, minibüs ve panelvan şekliyle de ürünlerimiz mevcut. Otomobillerde Fiat Egea’mız var, en önemli modelimiz bizim. Egea’ları, 500 ile 500X dediğimiz yarı SUV segmenti araçlarımızla da satışlarını destekliyoruz. Egea’nın 5 yıllık bir garanti avantajı bulunmakta. Bunun yanı sıra 2016 ve 2017 yılı itibariyle Türkiye’de en çok tercih edilen, en çok satılan otomobil unvanı da Egea’ya sahip. Kendi C segment rakiplerinde donanım ve kendi versiyonuna göre 15 ile 20 bin TL arasında fiyat avantıjı da var Egea’da” şeklinde konuştu.

FİAT’IN EFSANESİ 124 SPİDER MARFİ OTOMOTİV’DE”

50 yıl önce yollarla buluşan ikonik Fiat 124 Spider’ın, 21. yüzyıl versiyonunun yeni jenerasyon modeli, Kahramanmaraş’ta ilk defa Fiat Marfi ile satışa sunulduğuna dikkat çeken Erhan Yenikomşu, “Fiat 124 Caprio Spider aracımızı da yeni getirdik. Fiat 124, 4 litrelik 140 HP gücündeki turbo beslemeli benzinli Multiair motora yer veriliyor. 6 ileri vitesli manuel şanzımana sahip olan, gelişmiş yol tutuş özellikleri ve çok alçak olan ağırlık merkeziyle yüksek sürüş keyfini garantileyen 124 Spider, çift bağlantılı arka süspansiyon sistemi, akustik ön cam ve kumaş tentesiyle üst düzey konfor vaat ediyor. Spor ve çok hoş bir araba, tabi diğer araçlarımız kadar satışı hızlı olmasa da büyük ilgi görüyor” dedi.

SAĞLIK PERSONELLERİNE YÜZDE 3 EK İNDİRİM”

Kampanyalar hakkında da bilgiler veren Yenikomşu, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla tüm sağlık personellerine yüzde 3 ek indirim uygulanacağını söyledi. Yenikomşu, “Mart ayına özel, özellikle Doblo araçlarımızda 40 bin, 20 ay vadede 0 faiz avantajımız var. Bunun yanında Fiorino araçlarımızda 36 bin TL, 18 ay vadede 0 faiz kredi avantajlarımız var. Yanı sıra 5 bin TL peşinat ile kalan meblağı 48 aya kadar avantajlı kredi oranlarıyla halkımızın hizmetine sunuyoruz. Otomobillerde ise Mart ayı için özellikle 14 Mar Tıp Bayramı vesilesiyle tüm sağlık personellerimize yüzde 3 ek indirimimiz bulunmakta. Yeni adresimizde, yeni ve modern bayimize tüm Kahramanmaraşlı hemşerilerimizi bekliyoruz” açıklamalarında bulundu.

(Haber: Ahmet Güneçıkan)

Editör: Mahmut Beyaz