Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz Kahramanmaraşspor, yakaladığı istikrarla son yılların en başarılı sezonunu geçiriyor. Bu sezon kendi sahasında oynadığı maçlarda mağlubiyet yüzü görmeyen temsilcimiz, Pazar günü 12 Şubat Stadyumunda Bodrum Belediyespor’u konuk edecek. Oynanacak olan bu maç öncesi şehrin önde gelen firmalarından Maraş Paça işletmecisi Murat Sünbül, takıma moral yemeği verdi. 

TAKIMIMIZ ÜST LİGLERE ÇIKARSA BUNDAN ŞEHİR KAZANÇLI ÇIKAR
Futbolcular, teknik heyet ve yöneticilerin katıldığı yemek programında konuşan Murat Sünbül,  “Kahramanmaraşspor çok iyi gidiyor, istedik ki takımıza manevi destek olalım. Kahramanmaraşspor gibi bir takımımıza Kahramanmaraşlı esnaflar olarak destek olmalıyız. Takımımızın başarısı bizlere geri dönecektir, takımımız üst liglere çıkarsa bundan şehir kazançlı çıkar. İnşallah Pazar günü Bodrum maçından da galibiyet alacak takımımız ve yoluna devam edecektir.”
Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan’da, Maraş Paça isimli işyeri sahiplerine böyle bir organizasyon düzenledikleri için teşekkür etti

Editör: Mahmut Beyaz