DEKA Medya Grup bünyesinde faaliyet gösteren Manşet Gazetesi yazarları Genel Yayın Yönetmeni Abdullah Deveboynu ev sahipliğinde gerçekleşen kaynaşma ve sohbet yemeğinde bir araya geldi.
 
Yayın hayatına 2005'in Ağustos ayında haftalık olarak başlayan, 1 Ocak 2007 tarihi itibariyle ise günlük olarak devam eden Kahramanmaraş Manşet Gazetesi kentte 16 sayfa olarak günlük yayın yapan tek gazete. Merkezin yanı sıra tüm ilçelerde habercilik anlayışını tam anlamıyla yerine getiren, güçlü kadrosuyla her kesime hitap eden Manşet Gazetesi doğru ve dürüstlüğü ilke edinerek gerçek haberciliği yansıtmaktadır. Kahramanmaraş'ın tüm bayilerinde bulunan Manşet Gazetesi'nde
yazı ve şiirleri yayınlanan köşe yazarları ve gazete yönetimi geleneksel tanışma ve kaynaşma yemeğinde bir araya geldiler. DEKA Medya Grup Başkanı ve Manşet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Abdullah Deveboynu'nun ev sahipliği ile gerçekleştirilen yemeğe Manşet Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Mücahit Dalkara, Radyo Fresh Müdürü Serdar Salma'nın yanı sıra köşe yazarlarından; Gülşah Erşan, Hatice Haklı, Kübra Kabakçı, Ali Büyükçapar, Vedat Ali Kızıltepe, Emin Güven ve Güzelhan Kebanlı katıldı. Özel bir restoranda gerçekleşen kaynaşma ve sohbet toplantısında Gazete yöneticileri ve yazarlar gündeme dair konuları değerlendirdi. Kahramanmaraş için yazılacak ve gündeme getirilecek bir çok değerlerin olduğu belirtilen toplantıda Manşet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Abdullah Deveboynu yazarlarla tek tek sohbet etti.
Yazarlar yemeğin ardından uzun süre birbirleriyle sohbet edip ardından hatıra fotoğrafı çektirdi.
Haber: Y. Onur Türkön

Editör: Mahmut Beyaz