Kahramanmaraş'ta tüm haberleri en sıcak, tarafsız ve doğru şekilde okuyucusuna ulaştırmaya çalışan Manşet Gazetesi'nin haberleri her gün A Haber ve Fox TV'de tüm dünyaya servis ediliyor.

DEKA Medya Grupu bünyesinde faaliyet gösteren Manşet Gazetesi'ni sadece Kahramanmaraş değil Türkiye okuyor. Her gün ulusal aHaber Kanalı; 'Ajansbugün' adlı programıyla 7 bölgeden gazete başlıklarını servis ediyor. Akdeniz Bölgesinden de Manşet Gazetesi'nin haberlerini tüm Türkiye'ye yayıyor. Her sabah ulusal yayın yapan ahaber ve Fox TV'nin yanısıra yerel bir çok tv ekranlarda Manşet Gazetesi'nin haberleri dünyaya servis yapılıyor. Manşet Gazetesi Kahramanmaraş'ın bütün ilçelerindeki gazete bayilerinde mevcut.

16 SAYFA OLARAK GÜNLÜK YAYIN YAPAN TEK GAZETE
Yayın hayatına 2005'in Ağustos ayında haftalık olarak başlayan, 1 Ocak 2007 tarihi itibariyle ise günlük olarak devam eden DEKA Medya Grup bünyesinde faaliyet gösteren Manşet Gazetesi kentte 16 sayfa olarak günlük yayın yapan tek gazete. Merkezin yanı sıra tüm ilçelerde habercilik anlayışını tam anlamıyla yerine getiren, güçlü kadrosuyla her kesime hitap eden Manşet Gazetesi doğru ve dürüstlüğü ilke edinerek gerçek haberciliği yansıtmaktadır. Kahramanmaraş'ın tüm bayilerinde bulunan Manşet Gazetesi'ni alıp kentteki olup biten herşeyi öğrenebilirsiniz.
Haber: Kübra Dilbirliği



Editör: Mahmut Beyaz