Cumartesi akşamı, DEKA Medya Grup ailesinin geleneksel aile buluşması vardı. Çok istediğim halde, il dışından gelen misafirlerimi ağırladığım dan dolayı aile fotoğrafında yer alamadım.

27.01.2015 tarihinden beri Manşet Gazetesinde köşe yazarlığı yapmaktayım. Bu güzide camianın,   bir üyesi olmaktan da oldukça mutluyum.

İlimizde Manşet Gazetesi, hem geleneksel gazeteciliği hem internet gazeteciliğini bir arada yürüterek başarılara imza atan ve kurumsal kimliğe sahip bir yayın kuruluşu. İlkeli,etik,tarafsız ve objektif yayın politikasıyla şehrimizin özgür sesi...

Yeri gelmişken bir şeyin altını çizeyim... Geleneksel gazetecilik mi İnternet gazeteciliği mi?...

Benim tercihim daha doğal... Gazete kağıdına dokunararak, sayfaları çevirip, gündemi takip etmek daha keyifli... Dijital devrim ile gelen dönüşümü de kabul etmek gerekiyor. Genç nesiller bilgi kaynağı olarak basılı olandan dijital olana geçti. Artık bir tıkla anlık habere ulaşılabiliyor. Belki geleceğin haberciliği de net haber olacak.

Burada bir gerçeği de yok sayamayız. Özgün habercilikten uzak, belirli haber ajanslarından alınmış kopyalanmış bilgilerin paylaşılmasının gazetecilik kavramına ne kadar ne kadar yakıştığı da tartışılır.

Ve Manşet Gazetesi... Kahramanmaraş'ta ulusal düzeyde günlük gazete çıkaran iki medya kuruluşundan biri...

DEKA Medya Grup ailesine baktığımda; uyumlu bir takım çalışması görüyorum.

Kahramanmaraş Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Arslan Deveboynu aynı zamanda güzide gazetemizin imtiyaz sahibi.. Oğlu Abdullah Deveboynu Genel Yayın Yönetmeni..

Baba- oğul Deveboynular neredeyse DEKA Medya Grupla bütünleşmişler. Sahada ve mutfakta görev yapan genç ve dinamik kadro, ilimizin saygın kişilerinden oluşan değerli köşe yazarları ile Kahramanmaraş kamuoyuna yön veriyorlar.

Bu  profesyonel cesur yürekler zaman geliyor harika işlere imza atıyorlar.

Bir bakıyoruz; Türkiye’nin önde gelen televizyon kanallarının sabah haber programlarında Kahramanmaraş Manşet Gazetesi... Milyonlarca izleyici bir yerel gazetenin haberlerine odaklanıyor ve ilimizin tanıtımı yapılıyor.

Başlı başına bir olay... Bir başarı hikayesi...

Emeği geçen herkesi kutluyorum...

Daha nice başarılı yıllara diyorum...

Mesleklerinin onuru için, emeğini ve yüreğini ortaya koyan tüm basın emekçilerinin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü saygıyla kutluyorum.