DEKA Medya Grup bünyesinde faaliyet gösteren Manşet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Abdullah Deveboynu Kahramanmaraş'ta görev yapan ulusal ajans temsilcileriyle fikir alışverişi, istişare ve sohbet yemeğinde bir araya geldi.

 

Yayın hayatına 2005'in Ağustos ayında haftalık olarak başlayan, 1 Ocak 2007 tarihi itibariyle ise günlük olarak devam eden Kahramanmaraş Manşet Gazetesi kentte 16 sayfa olarak günlük yayın yapan tek gazete. Merkezin yanı sıra tüm ilçelerde habercilik anlayışını tam anlamıyla yerine getiren, güçlü kadrosuyla her kesime hitap eden Manşet Gazetesi doğru ve dürüstlüğü ilke edinerek gerçek haberciliği yansıtmakta.

 

AJANS TEMSİLCİLERİ KATILDI

DEKA Medya Grup Başkanı ve Manşet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Abdullah Deveboynu'nun ev sahipliği ile gerçekleşen yemeğe Manşet Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Mücahit Dalkara, Radyo Fresh Müdürü Serdar Salma'nın yanı sıra kentte görev yapan Anadolu Ajansı (AA) temsilcisi İsmail Hakkı Demir, İhlas Ajansı (İHA) temsilcisi Muhammet Özer, Doğan Haber Ajansı (DHA) temsilcisi Mücahit Yolcu katıldı.

 

MANŞET GAZETESİ İLKLERİ YAŞATIYOR

Özel bir restoranda gerçekleşen kaynaşma ve sohbet toplantısında Manşet Gazetesi yöneticileri ve ajans temsilcileri gündeme dair konuları değerlendirdi. Deveboynu Manşet Gazetesi'nin yeni oluşumunu ajans temsilcilerine anlattı. Deka Menya Grup bünyesinde faaliyet gösteren Manşet Gazetesi, www.marasmanset.com haber sitesi, Radyo Fresh ve Türkoğlu haber'le ilgili kısa bir bilgilendirme konuşması yapan Deveboynu, medya grubunun kısa sürede zirveye emin adımlarla ilerlediğinin altını çizerek davetlilerle tek tek sohbet etti. Ajans temsilcileri ise Manşet Gazetesi'nin kentte farklılığı yakaladığına işaret ederek, yapılan çalışmaları ve başarıyı tebrik etti.

Haber: Emre AKKIŞ

Editör: Mahmut Beyaz