Yarın gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimi çalışmaları kapsamında uzun süredir teşkilatı ile birlikte gece gündüz, yağmur çamur demeden seçim çalışmalarını sürdüren Onikişubat Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Onikişubat Belediye Başkan Adayı Hanefi Mahçiçek, seçim propagandasının son gününde bile esnaf ve vatandaş ziyaretlerine devam etti. Sahaya indiği ilk günden itibaren ilçesinin bütün noktalarında çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayan Başkan Mahçiçek, seçim çalışmalarında hem beş yıl içinde hayata geçirdiği çalışmaları yerinde gördü, hem de vatandaşların istek ve taleplerini dinledi. Yeni dönemde tekrar göreve seçilmesi halinde bütün eksikliklerin giderileceğinin sözünü veren Başkan Mahçiçek, seçim kampanyasının son gününde ise Galericiler Sitesi ve Üniversite Caddesi’nde bulunan esnafları ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Mahçiçek, yarın gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde Cumhur İttifakı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör’e, kendisine ve Cumhur İttifakı’nın diğer ilçe belediye başkan adaylarına destek istedi.

“İYİ NETİCELER ALACAĞIMIZDAN HİÇ ŞÜPHEM YOK”

Ziyaretler sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mahçiçek, seçim çalışmaları süreci boyunca sahada Cumhur İttifakı olarak ciddi çalışmalar gerçekleştirdiklerini söyledi. Başkan Mahçiçek, “AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi dışında saha içerisinde başka partilerin ciddi çalışmalarını görmedik. Bizim partimizde seçim biter ve yeni dönemin çalışmaları ara vermeden başlar. Çalışmaların ve seçim kampanyalarının sonuna geldik. Hem kırsalda hem de kentimizde yaptığımız çalışmalar ile Cumhur İttifakımıza büyük bir teveccüh olduğunu gördük. Bu da bizleri oldukça mutlu ediyor. Kahramanmaraş’ımızın hem Büyükşehir de hem de ilçeler de daha önceki seçimlerde olduğu gibi bir rekor daha kıracak. Sıralamada ilk 3’ün içinde yer alacağız inşallah. Onikişubat ilçemizden de son derece iyi neticeler alacağımızdan hiç şüphem yok. Ülkemizi sıkıntıya sokmak isteyenlere bu millet 31 Mart’ta yeniden bir ders verecektir” ifadelerini kullandı.

Başkan Mahçiçek sözlerinin devamında ise Kahramanmaraş halkına sandığa giderek oy kullanmaları çağrısında bulundu. Mahçiçek, “Demokrasinin ölçütü sandıktır. Demokrasinin daha da köklüleşmesini istiyorsak oy kullanarak görevimizi yerine getirmeliyiz. Kahramanmaraşlı bütün kardeşlerimizi yarın gidip oylarını kullanmaya davet ediyorum” dedi.

“31 MART YEREL SEÇİMLERİ İÇİN DESTEK İSTEDİK”

Seçim çalışmalarını değerlendiren AK Parti Onikişubat İlçe Başkan Yardımcısı Ali Köfte ise, “Onikişubat Belediye Başkanımız ve aynı zamanda Cumhur İttifakı Onikişubat Belediye Başkan adayımız Hanefi Mahçiçek ile birlikte Galericiler Sitesi’nde ve Üniversite Caddesi’nde esnaf ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Hem Galericiler Sitesi’nde hem de Üniversite Caddesi’nde bulunan esnaflarımızın kanaatkarlığını görüyoruz. Hem Onikişubat Belediye Başkan Adayımıza hem de Büyükşehir Belediye Başkan Adayımıza 31 Mart’ta gerçekleşecek olan yerel seçimlerde destek istiyoruz. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur” şeklinde konuştu.

Başkan Mahçiçek ve Ali Köfte öncülüğündeki heyet gün boyu esnaf ziyaretlerine devam etti.

(Haber: Ahmet Güneçıkan)

Editör: Mahmut Beyaz