Siyaset hayatı boyunca her fırsatta öğrencilerle bir araya gelip onlara motivasyon konuşmaları yapan Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, öğrenci buluşmalarına devam ediyor. Onikişubat Belediyesi'ne ait Sosyal Etkinlik Merkezini ziyaret eden Hanefi Mahçiçek, üniversite hazırlık kursunda eğitim gören öğrencilerle sohbet ederek, gelecekte ki hedefleri konusunda motive etti. Mahçiçek, "5 yıldan beri her senedir eğitim çalışmalarını biraz daha dikkatli biraz daha verimli hale getirerek çocuklarımızın başarısı için daha imkanlar sağlayarak onları geleceğe hazırlamaya gayret ediyoruz. Bu bağlamda biliyorsunuz bizim üniversite hazırlık kurslarımız var. Bu sene de yine 2500'e yakın öğrencimiz bu üniversite hazırlık kurslarında devam ediyorlar" ifadelerini kullandı.

"KPSS SINAVLARINI KAZANDIRMAK İÇİN İKİ YÖNLÜ BİR ÇALIŞMAYI YÜRÜTÜYORUZ"

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek Sosyal Etkinlik Merkezi ziyaretinde, öğrencilerin çalışmalarından çok memnun kaldığını belirterek, "Onikişubat Belediyesi olarak tabi ki fiziki çalışmalar yapıyoruz. Bu fiziki çalışmaların önünde olan ise eğitim çalışmalarıdır. 5 yıldan beri her senedir eğitim çalışmalarını biraz daha dikkatli biraz daha verimli hale getirerek çocuklarımızın başarısı için daha imkanlar sağlayarak onları geleceğe hazırlamaya gayret ediyoruz. Bu bağlamda biliyorsunuz bizim üniversite hazırlık kurslarımız var. Bu sene de yine 2500'e yakın öğrencimiz bu üniversite hazırlık kurslarında devam ediyorlar. Sadece üniversite hazırlık kurslarımız değil, ona ilave olarak üniversiteden mezun olduktan sonra çok önemli olan KPSS hazırlık kursları düzenledik. Onlara bu yarıyıl tatilinden sonra inşallah başlayacağız. Üniversiteyi kazandırmak, üniversiteden sonra da KPSS sınavlarını kazandırmak için iki yönlü bir çalışmayı yürütüyoruz.

"İNŞALLAH BUNLAR DEVAM EDECEK"

Arkadaşlarımız sağ olsunlar bu çalışmaları çok verimli bir şekilde yürütüyorlar. Zaten bu Hanefi Mahçiçek'in değil tümden Onikişubat'ta ki çalışma arkadaşlarımızın gayreti ve özverili çalışmaları ile oluyor. İnşallah bunlar devam edecek. Bende bugün, bu hazırlık kurslarımızda ki çocuklarımızı, öğrencilerimizi ziyaret ettim. Onlarla sınıfların da kısa görüşmeler yaptık. Hem bir taraftan eksiklerimizi öğrenelim hem de diğer taraftan onları geleceğe yönlendirmek için, motive edebilmek için, daha iyi çalışmalarını sağlayabilmek için konuşmalar yaptık. İnşallah bu yeni nesil, buralardan üniversitelere gidecek çocuklarımız gelecekte bu ülkenin yönetiminde inşallah yer alacaklar. Ülkemizi hem ulusal düzeyde hem de uluslararası düzeyde çok daha iyi noktalara taşıyacaklar. Kahramanmaraş'ımızı ve ülkemizi inşallah çok daha saygın ve çok daha güçlü bir hale getirmek için gayret sarf edecekler. Ben Allah'a şükür çocuklarımız da bu ışığı ve azmi gördüm. Bugün çok da mutlu oldum. İnşallah gelecekte bu çocuklar ülkeyi çok daha iyi noktalara taşıyacaklar diye temenni ediyorum. Kendilerine de başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

(Haber: Alihan Kürşat)

Editör: Mahmut Beyaz