Onikişubat Bisiklet ve Yürüyüş Yolu’nda düzenlenen iftar programına, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Ak Parti İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Cesur, İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Çam, Onikişubat İlçe Başkanı Fırat Görgel, İlçe Kadın Kolları Başkanı Banu Pakdil, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cemil Turan Özdöşemeci, Ak Parti İl, İlçe Kadın ve Gençlik Teşkilat üyeleri, Ak Parti Onikişubat Meclis üyeleri ve Ak Parti mahalle temsilcileri katıldı. Akşam ezanının okunmasıyla birlikte binlerce kişinin oruç açtığı programda, aynı anda binlerce el semaya açılarak, dualar edildi. Daha sonra Onikişubat Belediyesi tarafından hazırlanan İşaret Dili ile Çanakkale Türküsü klibi led ekranda izlenerek, büyük beğeni topladı.

İSLAM COĞRAFYASINDA BÜYÜK ACILAR YAŞANMAKTA

İftar programında konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, şu ifadelere yer verdi: “Siz değerli dostlarla bizi böyle bir iftar sofrasında, böyle bir mübarek günde bir araya getirdiği için Hanefi Başkanımıza kalb-i duygularımızla çok teşekkür ediyoruz. Ramazan-ı Şerifiniz mübarek olsun inşallah.” Sözlerine Filistin’de yaşanan üzücü olaylara değinerek devam eden Erkoç, “İslam coğrafyasında büyük acılar yaşanmakta, Filistin’e çok ağır saldırılar yapılmakta, onlara bu mübarek günde yardım edelim inşallah. Bu acıların son bulmasını temenni ediyoruz” dedi.

BİZLERE YAKIŞAN BİRLİK VE BERABERLİKTİR

Ardından “Gönüllerimiz Bir Sofralarımız Bir” sloganıyla, birlik ve beraberlik duygusunun önemine dikkat çeken Başkan Hanefi Mahçiçek, ise şu ifadelere yer verdi. “Öncelikle hepiniz hoş geldiniz.  Hepinize hayırlı Ramazanlar diliyorum. Sağlık ve mutluluk içerisinde inşallah nice Ramazanlara erişmemizi Allah’tan temenni ediyorum. Bu akşam bütün Ak Parti ailesi ve yerel yönetimlerimizle birlikte hepimiz bir araya geldik ve “Gönüllerimiz Bir, Sofralarımız Bir” anlayışı ile hareket ederek, soframızı, ekmeğimizi paylaştık. Güzel bir akşam oldu. Bütün arkadaşlarıma teşriflerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bizlere yakışan böyle birlik ve beraberlik halinde, güzel günlerde, güzel akşamlarda bir araya gelmektir. Başta büyükşehir belediyemiz ve il başkanlığımız olmak üzere, bu akşama güzellik katan bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.”

BELEDİYELERİMİZ KAHRAMANMARAŞ’IMIZA ÇOK GÜZEL HİZMETLER YAPIYOR

Ak Parti İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici de, bir teşekkür konuşması yaparak, şunları söyledi; “Allah orucumuzu kabul etsin, Ramazan-ı Şerifimiz mübarek, birlik ve beraberliğimiz daim olsun inşallah. Bundan sonraki günlerde bu aile ortamını Ramazan süresince yaşamayı ve bayrama kavuşturmayı Rabbimden niyaz ediyorum. Belediyelerimiz Kahramanmaraş’ımıza çok güzel hizmetler yapıyor. Hanefi Başkanımız Onikişubat ilçemizde gece gündüz demeden ekibiyle beraber çalışıyor. Burada bugün çok değerli Onikişubat Belediye personelleri, çalışanlarımız var. Onlara da bu vesile ile katkıları ve gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Onikişubat Belediye Başkanımız ve Büyükşehir Belediye Başkanımız işini layıkıyla yapıyor. Bizim teşkilat olarak onların yaptığı bu hizmetleri çok iyi anlatmamız lazım ki vatandaşlarımız belediyelerimizin ne hizmetler yaptığını görsün. Eleştirileri değerlendirip, eksilikleri giderelim ve başarıya ulaşalım.  Hanefi Başkanımız nezaket gösterdiler, bizlere konuşma imkânı verdiler. Tekrar afiyet olsun diyorum. İnşallah Rabbim bereketiyle, ülkemize, şehrimize, ilçemize, tüm insanlığa yeni olanaklar nasip eder. Şimdiden Ramazanınız, bayramınız, Kadir Geceniz mübarek olsun diyorum.”

Ak Parti İlçe Başkanı Fırat Görgel de konuşmasında dosta güven, düşmana korku veren bir iftar programı gerçekleştirildiğini ve birlik, beraberliğin simgesi olduğunu belirterek, “Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” sözlerine yer verdi.

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek’e de böyle önemli bir organizasyona ev sahipliği yaptığı için teşekkür etti.

Program sonunda tek tek masaları gezen Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, misafirlerle sohbet etti.

HABER MERKEZİ

Editör: Mahmut Beyaz