Kahramanmaraş Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Onikişubat İlçesi’nde bulunan kursların sergi açılışını yaptı.

Kahramanmaraş Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün 17 kurs hocası tarafından eğitim gören kursiyerlerin hocalarıyla birlikte yaptığı sanatların çalışmaları sergilendi. Onikişubat ilçesi’ne bağlı MADO Kadriye Kambur İlkokulu ve diğer yerlerde oluşan kurs yerlerinin sergi açılışları vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.

‘GÜZEL SERGİLERİN AÇILIŞLARI DEVAM EDİYOR’

Kahramanmaraş Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hamza Büyüksakkalı şunları kaydetti: “ Kahramanmaraş’ta Onikişubat İlçesi mahalle sergilerinin açılışlarına bugün tarihi itibariyle başladık. Ahşap süsleme ve dekortif kursunun sergisini usta öğreticimiz Seda Erdemir, giyim kursu öğretmenimiz Betül Çevik ve Mahinur Karataş, elde Maraş işi Hatice Kütük ve diğer kursiyer hocalarımızın sergilerinin açılışlarını gerçekleştirdik. Yoğun bir halk kitlesinin katılımlarını gördük. İlk kurs açılış yerimizde MADO Kadriye Kambur İlkokulu’nun Müdürü Fatih Aksuyla kurs sonundaki sergileri açtık. Gerçekten çok güzel hazırlamışlar ellerine sağlık. Aynı şekilde okul içerisinde güzellikler sergilendi. Çocuklarımızın ve velilerimizin katılımı ile güzel sergilerin açılışları devam ediyor. Bu yoğunluğumuz alabildiğince tüm mahalle kurslarımızın bitimlerine doğru devam edecektir.”

Haber: Meliha Şeyda Akçakale

Editör: Mahmut Beyaz