Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 100’üncü yıl dönümü kutlamalarına en renkli desteği, kentin dünya markası MADO veriyor. 27’den fazla ülkede Kahramanmaraş’ı başarıyla temsil eden MADO, bünyesindeki çeşitli markalardan oluşan antika ve nostaljik modifiyeli araçları adeta gelinlik kız gibi süsleyerek 12 Şubat’a hazırladı. Süslenen araçlar kentte bir dakika bile durmadan tur atarken, vatandaşların büyük ilgisini çekti. 100’üncü yıla özel MADO’nun dünyayla buluştuğu nokta olarak bilinen Yaşar Pastanesi’nin önünde oluşturalan heykel ve resimler de özellikle çocukların ilgisine maruz kalıyor. 12 Şubat’a dikkat çekmek amacıyla sorumluluk üstlenen MADO’nun Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erdal Kanbur, kent halkının 12 Şubat Kurtuluş Bayramı’nı kutladı.

“ÜLKEMİZE KATMA DEĞER SAĞLAMAYA DEVAM EDİYORUZ”

Erdal Kanbur, yaptığı açıklamada, “Bir asra yaklaşan şanlı tarihimizle, geleceğe güvenle bakmanın gururunu yaşıyoruz. MADO ailesi olarak sektörümüzde binlerce çalışanımızla her adımda daha güçlü bir Kahramanmaraş ve Türkiye, daha güzel bir dünya hedefine emin adımlarla ilerliyoruz. Değerlerimize her koşulda bağlı kalarak köklü bir geçmişe sahip olduk. Kurtuluş savaşının kahraman kenti olmayı başaran şehrimiz bir asırdır üretmeye, ülkemize katma değer sağlamaya, yenilikleri ve ilkeleriyle adından sıkça söz ettirmeye devam etmektedir. Kurtuluş savaşında olduğu gibi aynı ruh ve inançla bugünde devletinin yanında, milletinin hizmetinde olan Kahramanmaraş; ekonomisiyle verdiği kalkınma mücadelesinde ülkeyi ileriye taşımaya devam edecektir.

“HALKIMIZIN 12 ŞUBAT KURTULUŞ BAYRAMI’NI KIVANÇLA KUTLARIZ”

Dünya, geleceğimizi şekillendirecek birçok politik, ekonomik, teknolojik ve toplumsal gelişmeye sahne oluyor. Bu büyük dönüşüm ve belirsizlik içinde, MADO olarak değişime öncülük etme felsefemizi koruyor; lezzet serüveni içinde 150 yılı aşkın süredir başarıyla yaptığımız gibi, zamanın ruhunu doğru okuyarak; hızla, cesaretle ve kararlılıkla ilerlemeye devam ediyoruz. Ana sorumluluğumuzu, Topluluğumuzu sadece önümüzdeki 5 ya da 10 yıla değil, gelecek kuşaklara hazırlamak olarak görüyoruz. Bu hedefle, kendimizi her zaman yeniliyor ve çıtamızı yükseltiyoruz.

Bu düşüncelerle, dünyada hayranlık uyandıran Kahramanmaraş savunmasının şehit ve gazilerini rahmet ve minnetle anar, büyük bir azimle atalarına layık olma mücadelesi veren Kahramanmaraş halkının 12 Şubat Kurtuluş Bayramı’nı kıvançla kutlarız.”

(Haber: Ahmet Güneçıkan)

Editör: Mahmut Beyaz