Türkiye topraklarında doğan ve dünyanın dört bir yanına Maraş dondurmasını tanıtan Mado, yeni vegan dondurmalarını misafirlerinin beğenisine sundu. Vegan beslenmek isteyen, hayvansal ürün tüketimini sınırlandırmaya çalışan ve yeni tatlar arayanlar Mado'nun vegan dondurmalarıyla 'bitkisel serinlik' yaşayacak. Avrupa Vejetaryenler Birliği (EVU) tarafından verilen V-Label sertifikasına sahip olan Mado vegan dondurmalar protenini bitkiden, lezzetini doğadan alıyor. Yüzde 100 bitkisel olan vegan dondurmalar hindistan cevizli sütlü, bitter çikolatalı, fındık sütlü, frambuazlı ve vişneli çeşitleriyle Mado'larda misafirleri bekliyor.

YÜZDE 100 DOĞAL, ŞEKER İLAVESİZ

Formuna dikkat ederken dondurma lezzetinden ayrı kalmak istemeyenler için de Mado'da şekersiz dondurmalar bulunuyor. Meyvelerin doğal şekeri ve bal ile tatlanan dondurma çeşitlerini menüsüne ekleyen Mado; şeker ilavesiz karadutlu, taze incirli, hurmalı, ballı bademli dondurmalarını tüm Mado kafe restoranlarda servis ediyor.

MADO HAKKINDA:

167 yıllık geçmişi ile Türkiye'de geleneksel dondurma denince akla gelen ilk marka olan Mado, temsilcisi olduğu Maraş dondurma geleneğini modern üretim tesisi ve kafe restoranlarıyla Türkiye ve Dünya ile buluşturuyor.

1992 yılında Mado markasıyla İstanbul'da Caddebostan'da ilk açılan Mado Kafe kısa zamanda beğenilen bir mekân olmuş ve franchise sistemi ile yeni Mado kafe restoranları açılmıştır.

Dünyanın dört bir yanında beğeniyle tüketilen dondurmaların tamamı Kahramanmaraş'ta kurulu tesislerde geleneksel yapım yöntemlerine sadık kalınarak ISO 9000 ve ESO 2000 kalite standartlarına uygun olarak üretiliyor. Mado'da Türk tatlıları ve börek çeşitleri de geleneksel usullere sadık kalınarak katkı maddesi kullanmadan üretilip, sürekli geliştirilen Ar-Ge çalışmalarıyla zengin menüler oluşturuluyor.

Türkiye genelinde 300'ün üzerinde dondurma kafe konseptli franchise restoran ve yurtdışında 19 ülkede 39 şube ile Mado Türk bayrağını başka coğrafyalarda gururla dalgalandırıyor.

Euromonitor tarafından yapılan bağımsız bir araştırmaya göre Mado, Türkiye'de kafe restoran segmentinde 1 numaralı franchise konseptidir.

Haber Merkezi

Editör: Mahmut Beyaz