Sosyal projelere verdiği destekle adından söz ettiren, dini ve milli bayramlarda yaptığı çalışmalarla vatandaşların gönlünü kazanan Kahramanmaraş’ın ve Türkiye’nin dondurmada dünya markası MADO, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 175’inci yıl dönümü ve Polis Haftası’nı da unutmadı. Kahramanmaraş’ta görev yapan polis memurlarının hem Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 175’inci yıl dönümünü hem de Polis Haftası’nı kutlamak için yaş pasta yapan MADO, davranışıyla polislerin yüzünü güldürdü. Yaş pastayı teslim eden MADO Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Kanbur, İl Emniyet Müdürü Doğan İnci’yi de makamında ziyaret etti.

İnci, MADO tarafından yaptırılan ve üzerinde ‘10 Nisan Polis Haftanız kutlu olsun” yazılı özel pastayı polislerle birlikte kesti.

KAHRAMANMARAŞ’TA HUZUR ORTAMINI SAĞLADIK”

İl Emniyet Müdürü Doğan İnci, yaptığı açıklamada, şan ve şerefle dolu maziye sahip Türk Polis Teşkilatının Kuruluşu’nun 175. yıl dönümünün kutlandığını belirtti.

Büyük Türk milletinin bağrından çıkan Türk Polis Teşkilatı’nın birçok önemli başarıya imza attığını hatırlatan İnci, MADO’ya ince davranışı için teşekkür ederek şunları kaydetti; Türk polis teşkilatının yurt içi ve yurtdışında önemli operasyonlara imza atmıştır. Emniyet teşkilatımız teknolojik olarak mükemmel durumdadır. Kahramanmaraş olarak personel sayımız fazlasıyla mevcuttur. Kahramanmaraş’ta mesai arkadaşlarımla huzur ortamını sağladık. Bunda en büyük katkıyı sağlayan mesai arkadaşlarım ve Kahramanmaraşlı hemşerilerimizdir.”

KAHRAMANMARAŞ’IN HUZUR VE GÜVENLİĞİNİ SAĞLAYAN POLİSLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Polislerin, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 175’inci yıl dönümü ve Polis Haftası’nı kutlayan Erdal Kanbur ise, 10 Nisan 1845 tarihinde Polis Nizamnamesi ile kurulan ve vatan toprağının her bir köşesinde huzur ve güvenliğin sağlanması, vatandaşın temel hak ve hürriyetlerinin korunması, kanun hâkimiyetinin ve devlet otoritesinin tesisi gibi birçok hayati görevi mesai mefhumu gözetmeksizin üstlenmiş olan Türk Polis Teşkilatımızın 175. kuruluş yıldönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Dünyanın en zor coğrafyasında, oldukça meşakkatli ve geniş bir sorumluluk sahasında görev alan Türk Polis Teşkilatı, kurulduğu günden beri sürekli kendini geliştirerek, elde ettiği bilgi ve deneyim birikimiyle hukuka ve yasalara bağlılıktan ayrılmadan, üstün bir görev anlayışıyla vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde yaşaması, can ve mal emniyetinin temini için mesai mefhumu gözetmeksizin fedakârca çalışmalarını sürdürmektedir. Ülkemiz ve insanlık zor bir dönemden geçmektedir. Bu dönemde Polis Teşkilatımız ve diğer kamu görevlilerimiz COVID-19 salgınında tedbirler kapsamında bizler için canla başla görevlerini yerine getirmeye çalışmaktadır. Bizler de vatandaşlar olarak, dışarıda çalışan polislerimize destek olmalı ve toplumumuz için alınan önlemlere titizlikle uymalıyız. Kahramanmaraş’ın huzur ve güvenliğinin sağlanmasındaki üstün gayret ve başarılarından dolayı her kademedeki tüm amir ve memurlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

(Haber: Ahmet Güneçıkan)

Editör: Mahmut Beyaz