Kahramanmaraş’ın Büyükşehir olması sonrası metropol ilçe olarak kurulan Dulkadiroğlu, son yıllarda yapılan yatırımlarla büyük gelişme gösteriyor. Özellikle Dulkadiroğlu Belediyesi tarafından Doğukent bölgesine kazandırılan ve bütün resmi kurumların bir arada olacağı Kamu Külliyesi ile birlikte ilçe daha yaşanılabilir hale gelecek. İlçenin gelişmesiyle birlikte kentte faaliyet gösteren inşaat firmaları da rotasını Doğukent bölgesine çevirdi. Bu kapsamda daha önce Dulkadiroğlu İlçesinde çok sayıda aileyi ev sahibi yapan ve son olarak da Türkoğlu İlçesinde devasa bir projeyi İlçeye kazandıran M-BAĞCI İnşaat, şimdi ise Kuyumcu Kent karşısında yeni bir projeye imza attı.  3+1 ve 2+1 olmak üzere 26 daire 6 işyerinden oluşan projenin temel kazı çalışması start aldı.

YAŞANAN DURAKLAMALARA ALDIRIŞ ETMEDEN FİRMAMIZ YATIRIMLARINA DEVAM ETTİ

2018 yılının ortalarında ekonomide yaşanan dalgalanma nedeniyle başta inşaat olmak üzere birçok sektörde duraklamalar yaşandığına vurgu yapan M-BAĞCI İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bağcı, “Yaşanan bu duraklamalara aldırış etmeden firmamız yatırımlarına devam etti” dedi. 5 yıl önce inşaat sektörüne adım attıklarının altını çizen Bağcı, “5 yılda Dulkadiroğlu İlçemizde binlerce vatandaşımızı ev sahibi yaptık. En son projemizi Türkoğlu İlçesinde hayata geçirdik. Türkoğlu’nda araştırmalar yaptım. İlçede yaptığımız araştırmalara göre 1+1 evlerin hiç olmadığını fark ettim. Öğrencilerin müstakil evlerde kaldığını öğrendik. Türkoğlu İlçemiz Kahramanmaraş’ın metropol ilçe olma yolunda gidiyor. Burada 5 bin kişilik bir cezaevimiz var. Üniversitemiz var. Bu iki kurum ilçeye önemli katkılar sağlıyor. Bizde bu doğrultuda 1+1, 1+2, 2+1 ve 3+1 olmak üzere daireler yaparak projemizi tamamladık.”

BİZİM AMACIMIZ BURADA EV SAHİBİ OLMAYANLARI UYGUN FİYATLARLA EV SAHİBİ YAPMAK

Dulkadiroğlu İlçesi yeni yapılan Kuyumcu Kent karşısında yeni bir inşaata başladıklarını belirten Bağcı, “Bu projemiz 3+1 net 135 metrekare, 2+1 ise net 80 metrekareden toplam 26 daire ve 6 işyerinden oluşmaktadır. Projemizin her türlü izni alınmış ve temel için kazı çalışmalarına başlamış bulunmaktayız. Daha önceki yaptığımız projelerde aslında topraktan ev satışı yapmamış ve bitirip o şekilde satış yapıyorduk, ama burası için topraktan satış yapacağız. Bizim bölgemizde yaşayan vatandaşımız gelir seviyesi o kadar yüksek insanlar değil, bu yüzden projemizde topraktan satış gerçekleştirmeye karar verdik. Projemizi 1 yıl içinde tamamlayıp hak sahiplerine teslim edeceğiz.   Ödemelerde ise bir miktar peşinat ve geri kalan kısmını ise daireler tamamlanana kadar taksitler halinde ödeyebilecekler. En güzel yanı ise firmamıza ne kadar ödeme yaptıysa bizde kendilerine o kadar teminat vereceğiz. Projemizden ev ve işyeri sahibi olmak isteyenleri Doğukent yolundaki Maraş Paça isimli işyerinin karşısında bulunan ofisimize bekleriz. Bizim amacımız burada ev sahibi olmayanları uygun fiyatlarla ev sahibi yapmak.”

Haber: Ege Özdemir

Editör: Mahmut Beyaz