Suriye’de sürdürülen Zeytin Dalı Operasyonunda görevli Mehmetçiğe moral vermek amacıyla Kahramanmaraş Harp malulü Gaziler Şehit dul ve Yetimleri Derneği’nin yürüttüğü Mehmetçiğe vefa kampanyasına bir destekte TOKİ 21. Yüzyıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde eğitim gören öğrencilerden geldi. Öğrenciler, zor şartlarda görev yapan askerler için duygularını dile getirdikleri mektupları, harçlıklarını, ülkenin geleceğini ve yolunu aydınlatmak için ışık paketleri hazırlayarak Harp malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı Yunus Karaman’a teslim ettiler. Başkan Yunus Kahraman ise, öğrencilerin vatan ve bayrak sevgine çok değer verdiklerini söyledi.

KAHRAMANMARAŞ’IN ÖRNEK OLMASINI ÇOK ÖNEMSİYORUZ”

Öğrencilerle birlikte vatan sevgisi ve bayrak sevgisini tanıttıklarını ifade ederek Kahramanmaraş Harp malulü Gaziler Şehit dul ve yetimleri Derneği Şube Başkanı  Yunus Karaman, “ TOKİ 21. Yüzyıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin daveti üzerine buraya geldik. Öğrencilerimizle birlikte vatan sevgisi, bayrak sevgisini ve kendimizi tanıttık. Bundan daha önemlisi biz bir kampanya başlattık. Bu kampanya şuan Afrin’deki kahraman askerlerimizin dünyalarını aydınlatma anlamında el feneri, elektrikli ışıklandırma gibi ihtiyaçlarını karşılamışlar. Devletimiz her türlü askerimizin yanında ve bundan hiçbir tereddüdümüz yok zaman zaman sıkıntı olan bazı eşyalar, kullanabilecekleri bazı özel eşyalar var ve biz onları temin etmeye çalıştık. Bu tür yardım yapmak isteyen vatandaşlarımızın ise bizlere ulaşmasını rica ediyorum. Öğrencilerimize ise çok teşekkür ediyorum” dedi.

HAİNLERİ İNLERİNDE YOK ETMEK İÇİN IŞIK PAKETLERİ HAZIRLAMIŞLARDIR”

TOKİ 21. Yüzyıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Ali Badem ise, “ Ülkemizin Güvenliği ve milletimizin huzurunu tehdit eden PKK,PYD,KCK ve DEAŞ terör örgütlerini bertaraf etmek üzere,20 Ocak 2018 Cumartesi günü saat 17.00’de Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından Afrin’e yönelik olarak “Zeytin Dalı Harekatı” başlatılmıştır. Okul öğrenci başkanı ve grup arkadaşı ile birlikte Afrin’de ülkemize yönelik her türlü saldırıya karşı canlarını hiçe sayarak görev yapan kahraman ordumuzun bir neferi olduklarını, onların zor şartlarda görev yaptıklarını, arkadaşlarının milli manevi duygularını uyandırma adına cephedeki asker abilerine duygularını dile getirdikleri mektupları, birçoğu bugünkü öğle yemeğini yemeyerek harçlıklarını, ülkemizin geleceği ve yolunu aydınlatmak için cephedeki askerlerimize hainleri inlerinde yok etmek için ışık paketleri hazırlamışlardır. Allah askerlerimize güç, kudret ve zaferler daim eylesin. Bu paketleri Kahramanmaraş’ımızın Kahraman, Gazi ve Şehitler Derneği Başkanına takdim ediyorum” ifadesini kullandı.

Haber: Fazilet Çomruk


 


 

Editör: Mahmut Beyaz