Uzunoluk Caddesi’nde gerçekleştirilen programa; AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç, Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Garnizon Komutanı Adnan Köşker, İl Jandarma Komutanı Cafer Öz, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, İl Emniyet Müdürü Doğan İnci ve STK temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. Oldukça renkli görüntülere sahne olan ve milli duyguları kabartan programda coşku doğura çıktı. Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı oyuncuları tarafından sahnelenen Sütçü İmam olayı izleyenler tarafından büyük bir beğeni alırken, mahalleleri temsilen mahalli kıyafetler giyen çete grupları da ilgi odağı oldu.

5 BİN KİŞİYE SÜT İKRAMI YAPILDI
Canlandırma sonrasında ise AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç, Vali Vahdettin Özkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, İl Emniyet Müdürü Doğan İnci ve diğer protokol mensupları kazanların başına geçerek vatandaşlara süt dağıttılar.

10 BİN KİŞİLİK ETLİ PİLAV İKRAMI
Uzunoluk Caddesi’ndeki programın sona ermesinin ardından Ulu Camii’ne geçildi. Cami önünde Büyükşehir Belediyesi’nce hazırlanan 10 bin kişilik etli pilav yine protokol üyelerinin elinden vatandaşlara dağıtıldı.

Haber: Emre Akkış/Mustafa Kılınç

Editör: Mahmut Beyaz