Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluşun 99’uncu yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınlayan Müdürler Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Av. Celal Kara, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.
Kurtuluş savaşı ruhunun birlik ve beraberlikle bütünleşerek ülkeyi kurtardığını aktaran Kara, 12 Şubat Kurtuluş mücadelesinin de bu ruhun temeli olduğunu aktardı.

Kara, mesajını şu şekilde sürdürdü: “Kahraman şehrimizin kurtuluşunun yıl dönümünde bir ve beraber olmayı bir kez daha hatırlıyoruz. Bu duygu ve düşünce ile atalarımız topraklarımızı işgal etmek isteyen düşmana geçit vermemiş ve aman diletmiştir. Bugün geldiğimiz noktada Türk milleti olarak bu ruhun bizleri her zaman kurtuluşa götüreceğini çok iyi anladık. 15 Temmuz hain darbe girişimi de adeta bu düşüncenin bir yansıması olmuştur. Milletimiz bir ve beraber olduğunda her türlü zorluğun üstesinden gele bileceğini 15 Temmuz’da da net bir şekilde göstermiştir. Derneğimizin kuruluş amacı da kendi ailemizden başlayarak bu birlik ve beraberliği güçlendirmektir. Ben bu duygu ve düşüncelerle Kahramanmaraş’ımızın düşman işgalinden kurtuluşunu kutluyor, tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.”

Editör: Mahmut Beyaz