2014 yılında kurulan KEY Teknoloji, KTOOLS markası ile binden fazla çeşitli mobil cihaz aksesuar ürünlerini, Türkiye’nin her bölgesindeki 4 binden fazla satış noktasına ve kurumsal müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik çözümleri ulaştırarak müşterilerinin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Çağın gereksinimlerine yönelik sürekli yenilenen ürün çeşidiyle müşterilerinin hayatını kolaylaştırmasının yanında, ürün yönetiminden pazarlamaya, insan kaynaklarından müşteri hizmetlerine uzman kadrosuyla Türkiye’nin her bölgesinde hizmet veren Key Teknoloji, her geçen gün üretim ağını genişletiyor. Ürün seçimlerini yaparken Avrupa kalite standartlarına uygun, insan sağlığına ve çevreye zarar vermeyen kaliteli materyaller kullanan ve gücünü değişimden alan KTOOLS, dünyanın en çok talep gören ürünlerini müşterileriyle buluşturuyor. Türkiye’nin bütün bölgelerinde uzman kadrosuyla, dağıtım noktalarından, bayilere ve kurumsal şirketlere ulaşan güçlü ilişki yönetimine sahip olan KTOOLS, 2019 yılının ikinci toplantısını Balkanların incisi olarak bilinen Karadağ, Budva ve Kotor’da gerçekleştirdi. 3 grup halinde 31 Ağustos-2 Eylül, 2-5 Eylül ve 6-9 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen seyahatte stres atmak ve motivasyonu artırmak hedeflenirken, Turkcell bayilerinden de katılımın olduğu 120 kişilik KTOOLS ailesi, yaptıkları toplantılarla markanın gelecek hedeflerinin planlamasını da yaptı.

“KTOOLS OLARAK HAYATI KOLAYLAŞTIRIYORUZ” 
Bayii seyahatleri hakkında bilgiler veren Key Teknoloji A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deveboynu, KTOOLS olarak doğru ve güvenilir ürünleri müşterileriyle buluşturduklarını belirterek, “Cep telefonu aksesuarları da kullanıcılar için önemli bir bileşen, bu nedenle KTOOLS olarak doğru ve güvenilir ürünleri müşterilerimizle buluşturuyoruz. KTOOLS markası aynı zamanda DEKA Grup bünyesinde faaliyet gösteren KEY Teknoloji A.Ş. firmamız tarafından üretilmektedir. Bir anlamda müşterilerimizin daha rahat bir şekilde cihazlarını kullanmaları noktasında yardımcı oluyoruz. Teknoloji ürünlerinin aksesuarlarındaki doğru tercih, insan sağlığıyla beraber cihazların ömrünü uzatmak için de çok önemli bir unsurdur. Bu sebeple biz de hem kullanıcıların hayatını kolaylaştırmak hem de doğru ürüne yönlendirmek adına KTOOLS aksesuar ürünlerini müşterilerimizin hizmetine sunuyoruz. Tüm Türkiye’de seçkin Telekom ve zincir mağazalarında tüketici ile buluşmasının yanı sıra özellilikte lider operatör markası Turkcell’in bin 500 mağazasında da satışa sunulan KTOOLS, müşterilerimizin hayatlarını kolaylaştırıyor. KTOOLS markalı araç ve ev şarj cihazları, powerbank, kablosuz şarjlar, bataryalar, kablolu ve bluetooth kulaklıklar, ekran koruyucular, kapak, kılıf, dönüştürücü, telefon tutucu, hafıza artırıcı bellek ve hafıza kartlarından tutun da ürün gamımız çok geniştir” dedi. 

“KTOOLS’UN GELECEK HEDEFLERİNİ KONUŞTUK” 
KTOOLS olarak istişareye önem verdiklerini kaydeden Deveboynu, “KTOOLS olarak ürün noktasında çalışmalarımızı sürdürürken, istişareye ve kendimizi geliştirmeye de önem veriyoruz. Bu kapsamda her yıl düzenli olarak birkaç kez istişare ve değerlendirme toplantıları düzenliyoruz. Tüm bölge yöneticilerimizle bir araya gelerek yıllık yaptığımız çalışmalar ve önümüzdeki süreçte yapmayı planladığımız hedeflerimizi konuşuyoruz. Müşterilerimize daha iyi nasıl hizmet edebiliriz onun planlamasını yapıyoruz. Ürünlerimizin olduğu tüm mağazalarımızda başarımızı daha fazla nasıl sürdürebilir hale getiririzin çalışmasını yapıyoruz. Ayrıca ürün gamımız çok geniş, ürünlerimiz hakkında doğrudan bilgiler alıyoruz. Bu kez ki toplantımızı da 3 grup halinde Balkanların incisi Karadağ, Budva ve Kotor’da gerçekleştirdik. Hem stres atmayı hedefledik hem de hedeflerimizi ve geleceği konuştuk. Toplantılarımızın verimli geçtiğine inanıyorum, bu tür istişarelerimiz artarak devam edecek” ifadelerini kullandı.
Oldukça verimli geçen toplantıda katılımcılar, Karadağ, Budva ve Kotor’un tarihi ve turistik yerleri gezdi. 

(Haber: Ahmet Güneçıkan)

Editör: Mahmut Beyaz