Önemli bir kısmı Eğitim Fakültesi öğrencilerince 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde düzenlenen kermes gelirleriyle alınan hikâye kitapları ve spor malzemeleri KSÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Solak, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Soysal, akademik personel ve öğrencilerden oluşan heyet tarafından Düzbağ Ortaokuluna ulaştırıldı.

Okuma kitapları ve spor malzemelerini Düzbağ Ortaokulu Müdürü Esma Borazan’a teslim eden üekip çeşitli derslere konuk oldu. Düzbağ Ortaokulu Okul Aile Birliğinin katkılarıyla düzenlenen öğle yemeğinde okulda görevli öğretmenlerle bir araya gelerek sohbet eden öğretim üyesi ve öğrenciler son olarak Düzbağ Ortaokulu Spor Salonu’nda gerçekleştirilen söyleşiye katılarak öğrencilere ilerideki öğrenim şartları ve üniversite hayatı ile ilgili önerilerde bulundu.

YARDIM PROJELERİMİZ DEVAM EDECEK”

Etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen Eğitim Fakültesi öğretim üyeleri ve öğrencilerine teşekkür eden Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Solak, “Bizleri ve öğrencilerimizi en iyi şekilde ağırlayan Heleteli hemşerilerimize ve Düzbağ Ortaokulu öğretmen ve öğrencilerine şükranlarımızı sunuyoruz. Önümüzdeki dönemde de yine öğrencilerimizin ve personelimizin katkılarıyla kırsal bölgelerimizde eğitim gören öğrencilerimize yönelik kitap, kırtasiye ve spor malzemelerini kapsayan yardım projelerimiz devam edecek” şeklinde konuştu.

(Haber Merkezi)

Editör: Mahmut Beyaz