MHP kökenli ve eski Göksun Belediye Başkanı Ramazan Koca’nın kızı olan avukat Neslihan Koca Nergiz, 2014 yılında Büyükşehir Yasası ile Dulkadiroğlu ilçesi Milliyetçi Hareket partisinden aday olmuş ve seçimi kazanamamıştı.

Meral Akşener’in kısa bir süre önce büyük tartışmalar ile kurduğu İYİ Parti’den Dulkadiroğlu ilçe başkan olan Neslihan Koca Nergiz, MHP adayı iken çekildiği tüm fotoğraflarını sosyal medyasından silmedi. Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan Kocanergiz’in fotoğrafları neden silmediği ise merak konusu haline geldi.

Kulislerden alınan bilgilere göre Koca Nergiz’in fotoğrafları, Milliyetçi camiaya şirin gözükmek için kaldırmadığı öne sürülürken, başka iddialara göre ise fotoğrafları hesabından silmeyi unuttuğu.

SOSYAL MEDYAYI AKTİF KULLANIYOR

1 Şubat 2018 yılında; “Berberler Odası başkanlığına seçilen Şaban Uçar abime görevinde başarılar diliyorum” paylaşımında bulanan Koca Nergiz’in sosyal medya hesabı incelendiğinde ise 2014 yılında MHP adayı iken kullandığı tüm fotoğrafların hepsini görmek mümkün. 30 Aralık 2017 tarihinde İYİ Parti İl Başkanı Doktor Faruk Atlı ile fotoğraf paylaşan Koca Nergiz: “İyi Parti Kahramanmaraş il ve ilçe teşkilatları bugün basın ve kıymetli hemşerimle buluştu. Büyük heyecan duyduğum bugünde tüm yol arkadaşlarıma katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum” notunu düştü.

Haber: Serdar Koska

Editör: Mahmut Beyaz