Kritik 31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın adayları olarak seçime giren Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay ve Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek’e ‘Hayırlı olsun’ ziyaretlerinin ardı arkası kesilmezken, bir ziyarette kent ekonomisinin can damarını oluşturan KMTSO heyetinden geldi. KMTSO Başkanı Serdar Zabun, Meclis Başkanı Hanifi Öksüz ile Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan KMTSO Heyeti ilk olarak Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’ü ziyaret etti. Ziyarette heyeti Başkan Güngör karşıladı. Hoş sohbetler eşliğinde gerçekleşen ziyarette ekonomiden kültüre, turizmden daha birçok alanda karşılıklı istişarelerde bulunuldu.

GÜNGÖR’ÜN ARDINDAN OKAY VE MAHÇİÇEK ZİYARET EDİLDİ
Yaklaşık bir saat süren ziyaretin ardından KMTSO Heyeti bu kez Dulkadiroğlu Belediyesi’ne geçti. KMTSO Heyetini burada da Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay karşıladı. Dulkadiroğlu İlçesi’nin geleceği ile ilgili konuların konuşulduğu ve fikir alışverişinin yapıldığı ziyaretin ardından KMTSO Heyeti son olarak Onikişubat Belediyesi’ne geçti. Burada KMTSO heyetini Başkan Hanefi Mahçiçek karşıladı. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette başta Expo 2023 olmak üzere ilçenin geleceğini belirleyecek ekonomik, sosyal, kültürel konular konuşuldu.

“İŞ DÜNYASI OLARAK BELEDİYELERİMİZLE GÜZEL BİR BİRLİKTELİĞİMİZ VAR”
Ziyaretler sonrası değerlendirmelerde bulunan KMTSO Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Zabun, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör’e hayırlı olsun dedik. Bundan sonrası için hep birlikte yapacağımız çalışmaları değerlendirdik. Tebriklerimizle birlikte ayrıldık. Daha sonra Dulkadiroğlu Belediye Başkanımız Necati Okay ile birlikteydik. Yine Necati Bey ile de çalışmalarımızı istişare ettik. En sonda Hanefi Mahçiçek Başkanımıza hayırlı olsun ziyaretine geldik. Hanefi Başkanımızla da özellikle Expo 2023’ü konuştuk. Bununla ilgili yapılacak işlerle ilgili yanlarında olduğumuzu söyledik. Biz yönetim olarak başkanlarımıza başarılar diliyoruz. Bizim iş dünyası olarak belediyelerimizle güzel bir birlikteliğimiz var” dedi.

Haber: Emre Akkış/Ahmet Güneçıkan

Editör: Mahmut Beyaz