KMBGC Başkanlığına geldiği günden itibaren sık sık yaptığı ziyaretler, kent basınına olan ilgisi, gazetecilere gösterdiği pozitif ayrımcılığı ve azmi, heyecanı, tutkusuyla taraflı tarafsız herkesin takdirini toplayan Arslan Deveboynu, ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Başkan Deveboynu, Başkan Yardımcısı Mehmet Yüzbaşıoğlu ve DEKA Medya Grup Başkanı Abdullah Deveboynu ile gerek siyaset gerek politika gerek spor gerek ekonomi gerekse de sağlık gibi birçok konuda Kahramanmaraşlı vatandaşların bilgi ihtiyacını karşılayan ve gündemin nabzına ışık tutan Aksu Televizyonu’na özel 10. Yıl ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette KMBGC Heyeti ve DEKA Medya Grup Başkanı Abdullah Deveboynu’nu Aksu Tv Genel Müdürü Cüneyt Beyit ile Genel Müdür Yardımcısı Erol Öner karşıladı. Hoş sohbetler eşliğinde gerçekleşen ziyarette kent basınına yönelik karşılıklı fikir alışverişlerinde bulunulurken, aynı zamanda birlik, beraberlik çağrısı da yapıldı. Ziyaret sırasında KMBGC Başkanı Deveboynu, “Medya sektöründe 10 yıl boyunca ayakta kalabilmek gerçekten zor bir iş” diyerek, Aksu Tv’ye yayın hayatında başarılarının devamını diledi. Aksu Tv Genel Müdürü Cüneyt Beyit ise Başkan Arslan Deveboynu, Başkan Yardımcısı Mehmet Yüzbaşıoğlu ve DEKA Medya Grup Başkanı Abdullah Deveboynu’na bu nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.

AKSU TV KAHRAMANMARAŞ’IN YÜZÜDÜR”
Başkan Deveboynu, sözlerinin devamında şu ifadelere yer verdi: “Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti olarak Aksu TV’nin 10. Yılı dolayısıyla Genel Müdür Cüneyt Beye hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Kendilerine yaptıkları güzel işlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Aksu Tv, Kahramanmaraş’ın dünyaya açılan penceresi ve aynı zamanda bir yüzüdür. Yaptıkları yayınlarla Kahramanmaraş’ımızı gündeme taşıyorlar. Bundan dolayı Aksu Tv ailesine yayın hayatında başarılar diliyoruz ve yaptıkları güzel işlerin devamını diliyoruz. Medya sektöründe 10 yıl boyunca ayakta kalabilmek gerçekten zor bir iş. Medya sektörü çok emek istiyor. Bu işte ilerlemek hiç kolay bir iş değil. Ama bu konuda Aksu Tv çok iyi ve aslında bir anlamda da buna bağlı olarak Kahramanmaraş’ımızda şanslı durumda. Kendilerine teşekkür ediyoruz ve işlerinde başarılar diliyoruz.”

AKSU TV’YE HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERMEK ZORUNDAYIZ”
KMBGC Başkan Yardımcısı Yüzbaşıoğlu, şöyle konuştu: “Bugün Aksu Tv’nin 10. Yayın yılını kutlamak için buradayız. 10. Yıla gelene kadar Aksu TV her geçen gün kendisini geliştirerek buralara kadar geldi. Bugün izlediğimiz kanal ulusal kanal ayarında bir noktaya geldi. Tabii ki buralara gelirken çok ama çok emek verildi. Bu televizyon Kahramanmaraş’ın Türkiye’ye ve dünyaya açılan bir kapısıdır. Bu televizyonu buralara kadar başarılı bir şekilde getirene çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki yayın hayatında da başarılar diliyoruz. Kahramanmaraş’ın bir ferdi olarak biz bu televizyona her türlü desteği vermek zorundayız. Çünkü televizyon bizim en büyük yayın kanalımızdır. Nice 10 yıllara diyorum.”

NİCE 10-20-30 YILLARA İNŞALLAH”
DEKA Medya Grup Başkanı Deveboynu ise şunları kaydetti: “Habercilik, gazetecilik, televizyonculuk ve dolayısıyla medya sektörü gerçekten çok zor bir iş ve aynı zamanda hata kaldırmayan da bir iştir. Bu vesile ile Aksu Tv’nin 10. Yılını kutluyoruz. Medya sektöründe 10 yıl kısa ama bir o kadarda uzun bir yol. Biz Aksu Tv’ye başarılarının devamını diliyoruz. Yerel bir televizyon kanalının Türkiye’de ve dünyada takip ediliyor olması bizim içinde ayrıca bir gurur kaynağı oluyor. İnşallah nice 10-20-30 yıllara hep beraber bu sektörde, bu sektörün emekçileri ile beraber devam ederiz.”

Ziyaret sonrası KMBGC Başkanı Arslan Deveboynu, Aksu Tv Genel Müdürü Cüneyt Beyit’e Kahramanmaraş’ın milli mücadele döneminde ilk çıkan gazetesi olan Amal’ı Milliye Gazetesi hediye etti.

Haber: Emre Akkış

Editör: Mahmut Beyaz