Güçlü bir kent basını oluşturmak, gazetecileri cemiyet çatısı altında buluşturmak ve Kahramanmaraş basınının geleceğini daha iyi temeller üzerine kurmak amacıyla gecesini gündüzüne katarak, yoğun bir mesai harcayan Başkan Arslan Deveboynu öncülüğündeki KMBGC, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde unutulmadı. Basın mensuplarının hatırlandığı ve onure edildiği bu günde kentteki çeşitli STK ve siyasi parti temsilcileri tarafından ziyaret edilen KMBGC Başkanı Deveboynu,  “Dün olduğu gibi bugünde gecesini gündüzüne katarak fedakârca çalışan gazetecilerimizi 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde hatırlayıp ziyarete gelen herkese teşekkür ediyorum. Basın güçlü olursa kent güçlü olur, basın güçlü olursa ülke güçlü olur, basın birlik olursa tüm Türkiye birlik olur. Dolayısıyla demokratik toplumların vazgeçilmezi gazetecilerimiz hatırlandıkları için gerçekten çok mutluyum” diyerek, ziyarete gelen kişilere ayrı ayrı teşekkür etti.

KMBGC Başkanı Arslan Deveboynu’na 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle gerçekleşen ziyaretler…

ANAVATAN PARTİSİ ZİYARETİ
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Başkan Deveboynu’na ziyarette bulunan Anavatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Erkan Döner, Başkan Deveboynu’nun gazeteciler gününü kutladı. Hoş sohbetler eşliğinde gerçekleşen ziyarette kent gündemi hakkında karşılıklı fikir alışverişlerinde bulunulurken, Genel Başkan Yardımcısı Döner, Başkan Deveboynu’na görevinde başarılar diledi. Başkan Deveboynu ise Döner’e bu nazik ziyaretinden ötürü teşekkür etti.

İYİ PARTİ ZİYARETİ
İyi Parti İl Başkanı Faruk Atlı ile Yönetim Kurulu Üyeleri, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla KMBGC Başkanı Arslan Deveboynu’nu ziyaret etti. Ziyarette İyi Parti heyetini Başkan Deveboynu karşıladı. Karşılıklı fikir alışverişlerinin bulunduğu ziyarette İyi Parti İl Başkanı Faruk Atlı, Başkan Deveboynu’nun 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlarken, Başkan Deveboynu ise bu nazik ziyaretten dolayı Atlı ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ne teşekkür etti.

AK PARTİ ONİKİŞUBAT GENÇLİK KOLLARI ZİYARETİ
AK Parti Onikişubat İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cemil Tuğrul Özdöşemeci ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle KMBGC Başkanı Arslan Deveboynu’nu ziyaret etti. Kente dair karşılıklı fikir alışverişlerinin bulunduğu ziyarette, Özdöşemeci, Başkan Deveboynu’nun 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlarken, Başkan Deveboynu ise bu nazik ziyaretten dolayı Özdöşemeci’ye teşekkür etti.

BASIN İLAN KURUMU ZİYARETİ
Basın İlan Kurumu Müdürü Ramazan Çırakoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla KMBGC Başkanı Arslan Deveboynu’nu ziyaret etti. Ziyarette, Çırakoğlu’nu Başkan Deveboynu karşıladı. Hoş sohbetler eşliğinde gerçekleşen ziyarette Çırakoğlu, Başkan Deveboynu’nun 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. Başkan Deveboynu ise bu ziyaretinden ötürü Çırakoğlu’na teşekkür etti.

TÜRKİYE HARP MALULÜ GAZİLER ŞEHİT DUL VE YETİMLER DERNEĞİ ZİYARETİ
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Yunus Karaman ve yönetim kurulu üyeleri Kahramanmaraş Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti (KMBGC) Başkanı Arslan Deveboynu’nu ziyaret etti.
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Kahramanmaraş Büyükşehir Gazeteciler Cemiyetini ziyaret eden Yunusu Karaman ve Yönetimi, gazetecilik mesleğinin zor olduğunu özellikle kent basınının bu işi çok iyi yaptığını söyledi. Dernek çalışmalarında ve özel hayatta gazetecilerin sürekli dirsek temasında bulunduğunu belirten Karaman: “ Gazetecilik önemi son yıllarda daha iyi anlaşıldı. Özellikle basın 15 Temmuz’da kendi duruşunu göstererek milletinin yanında olduğunu gösterdi. Kahramanmaraş basını da bu minvalde gereken önemi ve hassasiyeti gösteriyor. Bir kere daha tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlarım” dedi

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ZİYARETİ
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Kahramanmaraş Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti’ni (KMBGC) günün anlam ve önemi için ziyaret eden Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Cengiz Berberoğlu ile Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Adnan Alagöz, KMBGC Başkanı Arslan Deveboynu ile karşılıklı istişarelerde bulundu. Büyükşehir Belediyesinin kente kazandırmış olduğu projeler ve yapılan çalışmalar hakkında Başkan Deveboynu’na bilgiler veren Berberoğlu, son olarak KMBGC Başkanı Arslan Deveboynu ile çalışan gazetecilerin Gazeteciler gününü kutladı.

HAVA-İŞ SENDİKASI ZİYARETİ
Hava-İş Sendikası Genel Başkanı Ali Kemal Tatlıbal, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Kahramanmaraş Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti (KMBGC) Başkanı Arslan Deveboynu’na ziyaret gerçekleştirdi. Gündemde ki konuları ele alarak Başkan Deveboynu ile karşılıklı fikir alışverişinde bulunan Başkan Tatlıbal, gazeteciliğin ulusalda ve yerel de ne kadar önemli olduğuna da dikkat çekti. Karşılıklı istişareler sonrası 10 Ocak Gazeteciler Günü münasebetiyle KMBGC Başkanı Deveboynu’nun gazeteciler gününü kutlayan Hava-İş Sendikası Genel Başkanı Tatlıbal, daha sonra günün anlam ve önemi için birlikte fotoğraf çektirdi.

ÜLKÜ OCAKLARI ZİYARETİ
Ülkü Ocakları İl Başkanı Hüseyin Kayış, KMBGC Başkanı Arslan Deveboynu’nu ziyaret etti. Hoş sohbetler eşliğinde gerçekleşen ziyarette karşılıklı fikir alışverişlerinde bulunulurken Kayış, Başkan Deveboynu’nun 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. Başkan Deveboynu ise bu anlamlı ziyaretinden dolayı Kayış’a teşekkür etti.

KOMDER ZİYARETİ
Kahramanmaraş Onikişubat Muhtarları Derneği (KOMDER) Başkanı Ramazan Gürbak, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle, Kahramanmaraş Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Arslan Deveboynu’nu ziyaret etti.

Cemiyette gerçekleştirilen ziyarette duygularını dile getiren KOMDER Başkanı Ramazan Gürbak, basının önemine dikkat çekti. Basının dördüncü kuvvet olduğunu belirten Gürbak: “Kahramanmaraş basını özellikle bizim her zaman yanımızda. Gece demeden gündüz demeden sürekli beraberiz. Onlarda bizde ülkenin ve şehrin gelişimi açısından çalışıyoruz. Buradan tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlarım” dedi.

ZİRAAT ODASI ZİYARETİ
Ziraat Odası Başkanı Mehmet Çetinkaya, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle KMBGC Başkanı Arslan Deveboynu’nu ziyaret etti. Ziyarette Çetinkaya’yı Başkan Deveboynu karşıladı. Hoş sohbetler eşliğinde gerçekleşen ziyarette karşılıklı fikir alışverişlerinde bulunurken, Çetinkaya Başkan Deveboynu’nun 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. Başkan Deveboynu ise Çetinkaya’ya teşekkür etti.

KUNDURACILAR ODASI ZİYARETİ
Kahramanmaraş Kunduracılar Odası Başkanı Ali Köfte, Kahramanmaraş Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti (KMBGC) Başkanı Arslan Deveboynu’na 10 Ocak Gazeteciler Günü münasebetiyle bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette, yerel ve ulusal anlamda gazeteciliğin önemine vurgu yapan KMBGC Başkan Deveboynu, gündemde ki konularla da Başkan Ali Köfte’ye bilgiler verdi. Daha sonra Başkan Deveboynu ile karşılıklı istişarelerde bulunan Kunduracılar Odası Başkan Ali Köfte, gazeteciliğinde önemine yer vererek, KMBGC Başkanı Arslan Deveboynu’nun Gazeteciler Gününü kutladı.

Haber: Emre AKKIŞ/Mustafa KILINÇ

Editör: Mahmut Beyaz