AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Yunus Kaan Kısaca AK Parti Grup Başkan Vekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal’ın yeni kabinede Kültür ve Turizm Bakanlığı’na getirilmesinin Elbistan için büyük heyecan ve sevinç uyandırdığını ifada etti.

AK Parti İlçe Başkanı Yunus Kaan Kısaca yaptığı açıklamada, ‘Kahramanmaraş Milletvekilimiz Mahir Ünal’ın Kültür ve Turizm Bakanı olmasının öncelikle Ülkemize, Şehrimize ve Elbistan’ımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bölgemiz her seçimde ilk üç içerisine girip büyük bir zaferle çıkıyordu ve bunun sonucu olarak ta Sayın Başbakanımızdan beklentilerimiz vardı, sizlerin aracılığıyla Başbakanımıza, Milletvekilimiz Mahir Ünal’ı Kültür ve Turizm Bakanı olarak açıklayıp bizleri bu şekilde sevindirdiği için çok teşekkür ediyorum” dedi.

‘HİZMETLER ARTARAK GELECEKTİR’
Kısaca, Sayın Grup Başkan Vekilimizin, Kültür ve Turizm Bakanı olarak açıklanmasının öncelikle kendisine, şehrimize ve tüm milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Biliyoruz ki bundan sonraki süreçte hizmetlerin Bakanlık derecesinde devam edeceğini ve hizmetlerin artarak geleceğini düşünüyoruz çünkü Kahramanmaraş sevdalısı, Elbistan sevdalısı ve her şeyden önemlisi bir memleket sevdalısı Bakanımız var umuyoruz ki bundan sonraki süreçte de şehrimiz için gelecek imkânların, fırsatların daha fazla geleceğini düşünüyoruz diyerek Ünal’a yeni görevinin Hayırlı olması dileğinde bulundu.
Erdi İşbilir/Elbistan

Editör: Mahmut Beyaz