Vücudu her noktada destekleyen, gördüğü boşlukları doldurarak, kesintisiz uyku için ideal bir ortam hazırlayan, vücut ısısına basınca ve ortam sıcaklığına karşı duyarlı olan, bunun yanında uyku esnasında omurganın doğru bir çizgide kalmasına yardım eden Visko Love Yatak, giderek büyüyen pazar gücüyle sadece Türkiye’nin değil, Avrupa’nın en çok tercih edilen yatak firmalarından birisi oldu. Gerek iç pazardaki büyüyen talebi karşılamak gerekse yurtdışında hızla büyüyen visko pazarında kalitedeki liderliğini üretim ve satışa da taşımayı kendine hedef belirlemiş ve bu hedef doğrultusunda da gereken yatırımları yaparak sürekli büyüme yolunda genç bir şirket olan Visko Love Yatak, Kahramanmaraş halkı tarafından da yoğun ilgi görüyor. Onikişubat İlçesi, Haydarbey Mahallesi Barbaros Caddesi Gülşah Apartmanı altında bulunan Visko Love Yatak, hem kalitesi hem de uygun fiyatıyla dikkat çekiyor.

Konuyla ilgili gazetemize bilgilendirmelerde bulunan Visko Love Yatak İşletmecisi Kadir İlhan, “Malzeme ve teknoloji ile üretilen yastıklarımız, başınız ile temas ettiği anda ısı ve ağırlığa bağlı olarak hareket eder ve bu hareket yastık başınızın ve boynunuzun şeklini alana kadar devam eder. Kullanım esnasında boyun ve omuz kaslarınızı destekleyerek olası ağrı sebeplerinin ortadan kalkmasına yardımcı olur” dedi.

SABAHA KADAR KESİNTİSİZ VE SAĞLIKLI UYKU
Visko’nun özel üretim sebebiyle kesintisiz ve sağlıklı bir uyku için en ideal yatak firmalarından biri olduğuna dikkat çeken İlhan, “Visko “Akıllı sünger” vücut ısısı ve ağırlığı ile yavaş yavaş vücudunuzun şeklini aldığı için vücut üstünde basınç minimum seviyeye iner. Vücut üstünde basınç olmadığı için değdiğiniz noktada damarlarda sıkışma olmaz, kan akışı devam eder ve uyurken dönme ihtiyacı yaratan uyuşma hissetmezsiniz. Böylelikle sabaha kadar kesintisiz ve sağlıklı bir uykuya sahip olursunuz” şeklinde konuştu.

SAĞLIKLI, DİNLENDİRİCİ UYKU
“Basınçsız ortamda vücudunuz baştan sona eşit olarak destek görür” diyen İlhan, sözlerinin devamında şunları söyledi: “Yatağınız her bölgenin ağırlığına göre şekil alır. Baş, boyun, sırt, bel, kalça, diz ve bilekler olarak her noktadan destek alırsınız, böylece eklem ve omurga kaynaklı ağrılarınız giderilir.”

UYKU KALİTENİZİ YÜKSELTİN
İlhan, son olarak sözlerine şunları ekledi: “Vücudun şekline ve ağırlığına göre kendini ayarlayabilme özelliğine sahip olan visko “Akıllı sünger” üzerindeki baskı kalktıktan sonra tekrar orijinal şekline döner. Kan dolaşımını rahatlatıp, uyku sırasında istenmeyen dönme hareketlerini azaltır. Bel, boyun ve sırt bölgelerini destekleyerek uyku kalitenizi yükseltir.”

Haber: Emre Akkış

Editör: Mahmut Beyaz