Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, vizyon projesi olan Expo 2023’ü tanıtmaya devam ediyor. Daha önce milletvekillerine ve akabinde AK Parti İl Teşkilatına sunum yaparak, Expo’yu anlatan Başkan Mahçiçek, bu kez Onikişubat ve Dulkadiroğlu teşkilatlarına sunum yaptı. AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara, Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu ve teşkilatın yoğun katılımıyla gerçekleşen sunumda Başkan Mahçiçek, şehre ayrı bir değer kazandıracak, cazibe merkezi haline getirecek ve fuar sonrası da yılın her günü kullanılabilecek bir yaşam alanı olan EXPO 2023 projesinin detaylarını paylaştı.

“KAHRAMANMARAŞ’IMIZI MARKA ŞEHİR YAPABİLECEK BİR PROJE”
Sunum sonrası konuşan Başkan Mahçiçek, “Expo çok önemli bir proje. Kahramanmaraş’ımızı marka şehir yapabilecek bir proje. Bu bağlamda da projenin içeriğiyle ilgili Onikişubat ve Dulkadiroğlu teşkilatlarımıza bilgi verdik. Bütün arkadaşlarımız çok yoğun bir ilgi gösterdi. Ciddi bir katılım oldu. Umarım Expo ile ilgili kendilerine bilgi sunabilmişizdir. Biz bu projelerin daha iyisini de yaparız. Yeter ki ülkemizin birliği, bütünlüğü devam etsin. Kahramanmaraş olarak el ele verip, projeleri hep birlikte gerçekleştirelim.”

“EXPO 2023 KIYMETLİ BİR ESER”
Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara, “Bugün teşkilatlarımızla başkanımızın daveti üzerine Onikişubat Belediyemizdeyiz. Başkanımız Expo 2023’ün tanıtımı noktasında çok emek veriyor ve bunu nasıl daha iyi anlatırızın gayreti içerisinde. Başkanımız sağ olsun bize Expo ile ilgili sunumlarını yaptı. Expo 2023 marka bir proje ve inşallah tamamlandığında ilçemize, şehrimize ve bölgemize kıymetli bir eser olacak. Başkanımızın Expo alanını sürekli bir yaşam merkezi haline getirme noktasında da çalışmaları var. Hanefi başkanımıza bilgilendirmelerinden ötürü teşkilatlarımız adına teşekkür ediyorum” dedi.

“PROJENİN İYİ ANLATILMASI VE TANITILMASI GEREKİYOR”
Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu ise şöyle konuştu: “Expo projesini tanıtım programı çerçevesinde Dulkadiroğlu teşkilatlarımızla birlikte buradayız. Expo projesi Kahramanmaraş’ımız için çok önemli bir proje. Bu projenin de iyi anlatılması ve tanıtılması gerekiyor. Başkanımızda bu çerçevede bizleri bir araya getirdi. Projenin tamamına baktığımızda yeşiliyle Kahramanmaraş’a nefes aldıracak bir proje.”

Sunum, toplu hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından son buldu.

Haber: Emre Akkış

Editör: Mahmut Beyaz