Tüm Türkiye‘de faizsiz konut ve araç sahibi olmayı destekleyen ve bu unsur da Diyarbakır‘dan İzmir’e kadar şubeleşmiş aktif bir şekilde faaliyet sürdüren Katılımevim, her gün müşterilerini ev ve araç sahibi yapmaya devam ediyor. Katılımevim şimdi de Kahramanmaraş halkına faizsiz finansmanla ev ve araç sahibi olabilmeleri için öncülük ediyor.

“HEMŞERİLERİMİZİ EV VE ARAÇ SAHİBİ YAPMAYI KENDİMİZE GÖREV EDİNDİK”
Konuyla ilgili konuşan Katılımevim Kahramanmaraş Şube Müdürü Hüseyin Toprak: “Kahramanmaraş‘ın bir evladı olarak kentteki hemşerilerimizi ev ve araç sahibi yapmayı kendimize görev edinmiş ve bu halis niyetle yürüdüğümüz bu yolda istiyorum ki memleketimiz de bir kiracı bile kalmasın, insanlarımız hayallerinde ki ev ve araca faizsiz bir şekilde sahip olabilsinler. Bunun için gerekli olan tek şey Katılımevim'in sağlamış olduğu bu imkânlardan faydalanabilmeleridir. Bu kapsamda vatandaşlarımız gerekli bilgiyi şubemizi ziyaret ederek onları içten ve hoşgörüyle karşılayacak ekibimizden alabilirler. Tüm Kahramanmaraş halkını Katılımevim şubemize bir kahveye davet ediyorum” dedi.

NEDEN KATILIMEVİM?
Katılımevim’de belli evler arasından seçim yapmak zorunda kalmazsınız. Türkiye’de istediğiniz evi alabilirsiniz. Ev almak için gerekli nakit size kısa zamanda teslim edilir. Böylece evinizin değerini korumuş olursunuz. Şubelerimiz şehrin merkezindedir. Rahatça ulaşarak çay kahve eşliğinde detaylı bilgi alabilirsiniz. Katılım evim istediğiniz evi, aracı, kredi, faiz ve vade farkı olmadan alabilmenizi sağlayan finansal bir kurumdur. Peşinatlı, peşinatsız bütçenize uygun dilediğiniz taksitlerle size ev ve araç sahibi olma imkânı sunar.

Haber: Burhan Karagöz

Editör: Mahmut Beyaz