Altyapıda sorunsuz bir Kahramanmaraş misyonu çerçevesinde bugüne kadar içme suyu ve kanalizasyon hat yapımında bin kilometre gibi rekor bir rakama ulaşan KASKİ, mahallelerimizin sorunlarını çözmeye devam ediyor.
Kuruluşundan itibaren vatandaş odaklı çalışmalarını sürdüren KASKİ, hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. 10 yıl önce yapılan ve sık sık tıkanmalar meydana gelen Karahüyük mahallesinin kanalizasyonu, bin 800 metre kanalizasyon hat çalışması neticesinde yenilendi.

Çalışmaların ardından KASKİ Genel Müdürü Mustafa Altunok, Kanalizasyon ve Atıksu Arıtma Dairesi Başkanı Çetin Hurşitoğlu ile birlikte Pazarcık ilçesi Karahüyük mahallesinde yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Altunok, çalışmaların il genelinde devam edeceğini belirtti. Karahüyük’te Mahalle Muhtarı Mehmet Sakınmaz’la bir araya gelen Altunok ve Hurşitoğlu, mahallenin sorunları ile ilgili bir süre sohbet etti. Sohbetin ardından açıklamalarda bulunan Karahüyük Mahalle Muhtarı Mehmet Sakınmaz, şunları söyledi: “Mahallemizin Kanalizasyonu 10 yıl önce İl Özel idare tarafından yapılmıştı. Ancak zamanla kanalizasyon hatlarında sık sık tıkanmalar oluşup hatlar görevini yapamaz duruma geldi. KASKİ Genel Müdürlüğüne yapmış olduğumuz başvuru neticesinde çalışmalar başladı ve kısa sürede tamamlandı. Neticesinde mahallemizin kanalizasyon problemi ortadan kalkmış oldu. Çalışmalardan ötürü Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç’a ve KASKİ Genel Müdürlüğüne Mahallem ve şahsım adına teşekkürlerimi iletiyorum.’’

Haber Merkezi

Editör: Mahmut Beyaz