Dora,burada site esnafının Suriyeliler konusundaki endişelerini ve sorunlarını dinledi. Dora ”Sanayi esnafımızla sohbet ettik, esnafımızın derdini dinledik, istihdam konusundaki sıkıntılarını bildiğimizi onlarla paylaştık ve esnafımızın Suriyeliler konusundaki serzenişlerini yerinde bulduk ve onlara MHP iktidarında, Suriyeli misafirlerimizi ivedilikle vatanlarına kavuşturma sözünü verdik” dedi.

DORA’DA DUR DURAK YOK

Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Zuhal Karakoç Dora, Ekinözü ve Ericek’te büyük katılımlı iki büyük miting yaptı. Afşin ve Bozhüyük’de davet üzerine düğün evini ziyaret etti. Partisinin İl ve İlçe teşkilatları tarafından düzenlenen toplantılara katılan Karakoç Dora, 24 Haziran seçimlerini değerlendirdi. MHP’li Karakoç Dora 24 Haziran seçimlerinin Ülkenin en önemli seçimi olduğunu belirterek, yasama ve yürütmede uyumun önemini vurguladı. Karakoç Dora, daha sonra MHP İl Başkanı Ertuğrul Doğan ile birlikte Baba ocağı Ekinözün’de ve Ericek’te düzenlen coşkulu ve kalabalıklı iki büyük miting’de halka hitap etti. Afşin’de ve Bozhüyük’te davetli oldukları düğün törenine, katıldı,genç çiftleri kutladı ve onlara mutluluklar diledi.

BABA OCAĞINDA COŞKULU MİTİNG

Baba ocağı Ekinözü’nde coşkulu kalabalık tarafından sevgi seliyle karşılan Zuhal Karakoç, Seçim otobüsünün üzerinden hemşerilerini selamladı ve onlara 24 Haziran seçimlerine ilişkin seçim vaatlerini anlattı. Baba ocağında coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan ve duygulanan Karakoç Dora, miting sorası yaptığı kısa açıklamasında” Ekinözü kızlarına sahip çıkacağını gösterdi ve bunun sözünü verdi” dedi.-

Seçim çalışmaları nedeniyle İlçe, Mahalleri’nde yapılan miting ve toplantılara, katılan Milletvekili Adayı Zuhal Karakoç Dora’yı Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ertuğrul Doğan, MHP Göksu İlçe Başkanı Fatih Üstün’ün ve Afşin ile Ekinözü İlçe Başkanları ve partilileri de yalnız bırakmadı.

ERİCEK’TE HALKA SESLENDİ

Partisi tarafından Göksun Ericek’te düzenlenen mitingine katılan Zuhal Karakoç Dora, yağan sağanak yağmura rağmen kendilerini dinlemeye gelen coşkulu kalabalığa seçim otobüsü üzerinden seslendi. Dora” Bu yağmur altında bizi dinlemeye geldiniz, hepinize sonsuz teşekkürler. Sizlere layık olmak boynumuzun borcudur.”dedi.

YASAMA VE YÜRÜTME UYUM ÖNEMLİ”

Seçim kampanyası sırasında katılımcılara yönelik yaptığı konuşmada özelikle partilerine ve şahsına gösterilen ilgiden dolayı onları tebrik ederek sözlerine başlayan Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayı Zuhal Karakoç Dora, 24 Haziran seçimlerinin Ülkenin en önemli seçimi olduğunu belirterek, yasama ve yürütmede uyumun önemini vurguladı.

Bu seçimlerde halkın ilk kez bir taraftan kendi Cumhurbaşkanını ve hükümet bir taraftan da meclisi seçeceğini ifade eden Milletvekili Adayı Dora, yasama ve yürütme arasındaki uyuma vurgu yaptı. Kahramanmaraş’taki uyum kültürü ve bu kültürün sağladığı avantajları sürekli vurguladığını ifade eden Karakoç Dora, “Ülkemizin geleceği için yollara düştük. Konu Ülkemiz olunca herkes Türkiye ortak paydasında buluşuyor. Bu da huzuru ve kalkınmayı beraberinde getirecek. 24 Haziran seçimlerinde de Cumhurbaşkanı ve mecliste uyumu sağlayıp huzuru Ankara’ya,kalkınmayı ise ülkeme yansıtmamız gerekiyor.Seçim çalışmalarımız sırasında vatandaşlarımızla hasbihal ediyoruz,dertleşiyoruz.Önceki gün Küçük Sanayi Sitesindeki esnafımızı ziyaretimiz sırasında Suriyeli sorunu konusu gündeme geldi.Sanayi esnafımızın derdini dinledik, istihdam konusundaki sıkıntıları bildiğimizi, Suriyeli misafirlerimizi ivedilikle vatanlarına kavuşturma sözü verdiğimizi onlara açık ve net olarak ifade ettik ”dedi.

VATANDAŞLARLA SICAK SOHBET

Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Zuhal Karakoç Dora, Afşin,Göksun ve Ekinözü Bölgelilerinde yeralan Mahallesi’ndeki toplantının ardından İl Başkanı Ertuğrul Doğan ve MHP’liler ile birlikte davetler üzerine düğün ve nişanlara katıldılar.Vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet ettiler. Sürpriz bir şekilde bazı mahalleleri de ziyaret eden Dora ve Doğan,gençlerin büyük ilgisiyle karşılaştı. Gençlerle sıcak bir sohbet gerçekleştiren Karakoç Dora ve Ertuğrul Doğan, Türkiye gündemi ve Kahramanmaraş’a ilişkin soruları cevaplandırdı.

HİÇ BOŞ DURMUYOR

24 Haziran Seçimlerine sayılı günler kala, Partisi ve kendisi adına yollara düşen Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayı Zuhal Karakoç Dora, Ramazan Bayramının ardında da seçim çalışmalarına ara vermeden devam etti.

Seçim çalışmaları kapsamında Küçük Sanayi Sitesindeki esnafı, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ertuğrul Doğan ve Onikişubat İlçe Başkanı Mehmet şeker ile ziyaret eden Karakoç Dora, burada Sanayi esnafının derdini dinledi, istihdam konusundaki sıkıntıları bildiklerini, ifade etti ve MHP iktidarında bu sorunların çözümünü sağlayacaklarını söyledi. Ardından,Göksun Büyük Kızılcık mitingi,Afşin’de nişan ve çiftlere mutluluklar dilendi.Oradan,gözbebeğimiz dediği emniyet teşkilatını ziyaret eden ve ikram edilen çayı içen Karakoç Dora,MHP’nin Emniyet teşkilatına yönelik seçim vaadini yeniledi ve 3600 ek göstergenin verileceğini, 40 saatin üzerinin fazla mesai sayılacağı ve bunun da emekliliğe sayılacağını söyledi.Gündüz-gece demeden seçim çalışmalarını yürüten Karakoç Dora, Bozhöyük mahallesinde davet üzerine katıldığı düğünde genç çiftlere ömür boyu mutluluklar diledi ve çiftlerin dillerinden Kur-an,gönüllerinden bayrak sevgisini eksik etmelerini tembih etti.

SİZLERE LAYIK OLMA SÖZÜ VERİYORUM”

Seçim kampanyası kapsamında gittiği ve ziyaret ettiği her yerde, vatandaşın güler yüzleriyle karşılanan mahalle sakinleri ve esnafların beklentisini 25 Haziranda hükümet olduklarında karşılayacaklarını ifade eden Karakoç Dora,”halkımıza daha kaliteli hizmeti sunmak için elimizden geldiğince çalışacağız” şeklinde konuştu.

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayı Zuhal Karakoç Dora, mahalle ziyaretlerinin ardından Köy garajı esnafını ziyaret etti, Köşeli Mahallesinde ise mahalle sakinlerinin misafiri oldu, Ailelerin hal ve hatırını sorup onlarla sohbet eden Karakoç Dora, misafirperverliklerinden dolayı vatandaşlara teşekkür etti.

Haber Merkezi

Editör: Mahmut Beyaz