Her ne kadar bu kararlar tedbir amaçlı olarak verilmişse de yaptığımız hukuki girişimler neticesinde, verilen kararın hukuka aykırı olduğu tespit edilmiştir.Bunun üzerine de Kahramanmaraş 2. Sulh Ceza Hakimliğince 18.08.2017 tarihinde benim ve ailemin üzerine kayıtlı şirketler ve firmalar ile hisseler üzerine TMSF yetkisi dahilinde kayyum atanması kararı ve mal varlıklarımız üzerindeki tedbirlerin tamamı kaldırılmıştır. Neticede gerek şahsım gerekse de ailemin sahibi olduğu tüm mal varlıkları üzerindeki kayyum ve tedbir kararları kaldırılmıştır. Hukukun üstünlüğü ilkesi bir kez daha tecelli etmiştir.

Gerek şahsımın gerek ailemin gerekse de şirketlerimizin hain FETÖ/PDY terör örgütü ile hiçbir ilgisi söz konusu değildir. Bugüne kadar devletimizin her daim yanında olduğumuz gibi bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Bu hain yapıya karşı devletimizin gösterdiği mücadeleye her türlü desteği her zaman vereceğiz.  Millet ve ülke olarak birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu süreçte, hukuki kazalar neticesinde oluşan bu tip aleyhe durumlar bizlere devletimize öfke duymamızı değil bilakis daha çok devletimizin yanında yer almayı öğretmiştir. Devlete küslük olmaz. Biz yaşadığımız bu acı tecrübeyle gerek kolluk kuvvetlerimizin gerekse de adli teşkilatın ne kadar zor şartlar altında çalıştığını bir kez daha müşahede ettik. Bu kadar zorlu mücadele içerisinde bu tip yanlışlıkların olmasını doğal karşıladık.

Yaşadığımız bu 10 günlük süreç sonunda, şirketlerimizin faaliyetleri eskiden olduğu gibi bütün iş ortaklarımız ve paydaşlarımız ile birlikte herhangi bir kesintiye uğramadan ve hız kesmeden devam edecek olup, tüm şirket çalışanlarımız da her zamanki gibi çalışmalarına devam edeceklerdir. Çalışmalarımız ve yatırımlarımızla her daim olduğu gibi bundan sonra da ülkemizin gelişimine destek olmaya devam edeceğiz. Bu ülke bizim, bu devlet bizim. Hepimizin. Hiçbirimizin bu ülkeden bu devletten daha değerli bir varlığı bulunmamaktadır. Küsmeden kırılmadan, her daim yanında olarak ve yardımcısı olarak devletimizin bu hain terör örgütleri ile mücadelesinde desteğimizin esirgenmeyeceğinin bilinmesini;

Kamuoyuna saygıyla bildiririz.     İŞADAMI CEMİL KISAKÜREK

Editör: Mahmut Beyaz