Ekinözü Belediyesi'nin ilçeyi daha modern bir görünüme kavuşturmak için başlattığı kaldırım yenileme çalışmaları devam ediyor.

Belediye Başkanı Nursi Çeleğen ilçede yapımı devam eden kaldırım çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. İlçenin her köşesinde kaldırım çalışmaları yaptıklarını belirten Başkan Çeleğen, "Şehir merkezinde kaldırımları yenileme çalışmalarımız devam ediyor. Hem şehrin görünümüne uygun modern bir yenileme çalışması yapıyoruz, hem de kaldırımları engelli vatandaşlarımızın kullanımına uygun hale getiriyoruz. Yeni kaldırımlarda tekerlekli sandalyeler için rampalar da yer alıyor. Özelikle Ekinözü Çok Programlı Lisesi yolunda öğrenci ve vatandaşların kaldırım olmadan kullanmak zorunda oldukları araç yolu korku dolu anların yaşanmasına neden oluyordu göreve geldiğimiz ilk günden itibaren Öğrencilerimizin Kullandıkları yolun sorunu çözdük” dedi.
'GÖREVİME GELDİĞİM GÜNDEN BU YANA VATANDAŞLARIMIZIN SORUNLARINI ÇÖZMEYE ÇALIŞIYORUM'
Başkan Çeleğen konuşmasına şöyle devam etti: “İlçe merkezinde bulunan birçok okula ulaşımda yaya kaldırımı bulunmadığı için öğrencilerin yoldan yürümek zorunda kalmaları bizim adaylığımız döneminde birçok kez gündeme gelmişti. Başkanlık görevine geldiğimiz andan itibaren vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek için elimizi taşın altın koyma zamanı geldiği andı o dakikadan sonra ilçemize ne gibi hizmetler Yapabiliriz düşüncesine girdik Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç beyden Allah Razı olsun bizlere gerekli destekleri verdi. Özelikle eğitimi ve eğitim kurumlarını önemseyen çalışmaları ile bilinen Belediye Başkanı Çeleğen, eğitim kurumlarının ihtiyaçlarına karşılık veren hizmetlerin ilçe genelinde geniş bir yelpazede sürdüğünü belirtti. Ekinözü Öztürk, Mahallesi’nde mevcut Ekinözü Çok Programlı Lisesi yolundaki sorunları çözdük.”

Haber Merkezi


Editör: Mahmut Beyaz