Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bünyesinde çalışan memur, işçi ve sözleşmeli personeli ilgilendiren 3 yıllık maaş promosyon ihalesi Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un desteğiyle sonuçlandı.Büyükşehir Belediyesi, bünyesindeki memur, işçi ve sözleşmeli personel çalışanlarının maaşlarıyla ilgili düzenlenen promosyon ihalesini kazanan Vakıf Bank ile sözleşme imzaladı.

İmza törenine Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Daire Başkanı Arslan Akmaz, Bembirsen Şube Başkanı Necati Kahveci ve Vakıflar Bankası temsilcileri katıldı.

Konuya ilişkin bir açıklamada bulunan Bembirsen Kahramanmaraş Şube Başkanı Necati Kahveci; “2018-2021 yıllarını kapsayan 3 yıllık maaş promosyon ihalesini Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatih Mehmet Erkoç’un da destekleriyle sonuçlandırmış bulunuyoruz. İhaleyi kazanan Vakıfbank ile imzalar atıldı. Haziran ayında memur işçi ve sözleşmeli personelimiz banka promosyonlarını alacaklar. Tüm personelimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Bankanın kişi başına düşen 2.340 TL promosyon ücretlerini 15 Haziran 2018 tarihinde personelin hesabına peşin olarak ödeyeceği bildirildi.

Haber Merkezi

Editör: Mahmut Beyaz