Kahramanmaraş il genelinde kumar oynatan ve oynayan şahısların yakalanabilmesi ve kumar suçunun önlenmesi amacıyla ahlak büro sivil ekipleri kamufle olarak takip ve baskınlarına devam ediyor. İki ayrı adrese operasyon yapan polis ekibi, 8 'i kumar oynayan ve 2'si kumar oynatan 10 şahsa suçüstü yakalayarak işlem yaptı. Şahıslara 2072 TL para cezası tatbik edilerek, kapatma ve mühürleme işlemi için idari işlem başlatıldı.

SUÇÜSTÜ YAKALANDILAR
Ahlak Büro Sivil Kumar takip ekibi Karacaziyaret Mahallesinde bulunan bir Kıraathanede 4 şahsa suçüstü kumar baskını yaptı. Kumar oynanan masa üzerinde bir miktar para ile 104 adet iskambil kâğıdına el konuldu. Kahvehane işletmecisi M.Z.'ye kumar oynatmak için yer temin etmekten adli işlem, kumar oynayan şahıslara da idari işlem tahsis edildi. Şahıslara 1036 TL idari para cezası uygulandı.

OPERASYONLAR DEVAM EDECEK
Ayrıca İsmetpasa mahallesinde bir işyerine baskın düzenleyen ahlak büro sivil kumar takip ekibi, küt tabir edilen kumar oyunu oynadıkları tespit edilen 4 şahsa kumar oynamaktan, yer sahibi M.F.'ye ise kumar oynatmak ve yer temin etmekten işlem yaptı. Şahıslara 1036 TL para cezası tatbik edildi. Kumarla mücadele kapsamında sivil ekipler tarafından kamufle olarak operasyonların devam edeceği bildirildi.

Haber: Emre Akkış

Editör: Mahmut Beyaz