1972 yılında Gaziantep’te başlayan serüven, işletme sahibinin kaliteden taviz vermeyen üretim anlayışıyla, sektörün öncüsü olan ve Gazianteplilerin sevgisini kazanan Erçelebi Kömürde Kadayıf, şimdide Kahramanmaraşlıların damak lezzetiyle buluştu. Erçelebi Kömürde Kadayıf’ın Kahramanmaraş Şubesi Onikişubat İlçesi Alparslan Türkeş Bulvarı Türk Telekom Karşısı 12 Şubat Parkı Yanı Penta Park konutları Altında faaliyet gösterecek. Erçelebi Kömürde Kadayıf Kahramanmaraş şubesinin açılışı AK Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir, Ak Parti Onikişubat İlçe Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Hanefi Mahçiçek, Ak Parti Afşin Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mehmet Fatih Güven, siyasetçiler ve işadamı Akif Ercan’ın katılımı ile gerçekleşirken, kurbanlar kesilerek dualar edildi.

Erçelebi Kömürde Kadayıf şubesinin açılışında konuşan AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir, işletmenin bölge insanının damak tadına katkı yapacağına inandığını belirterek, hayırlı olması temennisinde bulundu.

USTA ELLERDE PİŞİRİLEREK SERVİS EDİYORUZ

Erçelebi Kömürde Kadayıf İşletme Sahibi AK Parti Dulkadiroğlu Belediye Meclis üyesi Furkan Demir, “Birbirinden leziz kadayıf çeşitlerimizin tadına bakmaları için tüm Kahramanmaraşlıları Erçelebi Kömürde Kadayıf’a bekliyoruz” dedi.  Ürettikleri lezzeti birçok vatandaşa ulaştırma gayreti içerisinde olduklarının altını çizen Demir,  “Hayırlı kazançlar üzerine işyerimizi açtık, Rabbim inşallah muvaffak eder, bütün esnaf arkadaşlarımıza da rabbimin dolu, dolu vermesini istiyoruz. Hakkımızda hayırlısı olsun diyorum. İnşallah rabbim mücadelemizin karşılığını verir.” Demir, Erçelebi Kömürde Kadayıf’ın kurumsal bir firma olduğunu Merkezi’nin ise Gaziantep’te bulunduğunu ifade ederek, işyerlerinin bin 500 m2 alan üzerine kurulu, 3 katlı olarak hizmete açtıklarını, alt katta özel viaypi oda ve mescidinin olduğunu, her türlü ihtiyaca cevap verecek şekilde dizayn edildiğini ifade etti. Yaklaşık olarak 17 ila 20 kişi arasında bir istihdam sağladıklarını, bir anda 500-600 kişiye hizmet verebilecek salona sahip olduklarını belirten Demir, kadayıf malzemelerinin tamamını Merkez Şube olan Gaziantep’ten getirdiklerini kendilerinin sadece usta ellerde pişirilerek vatandaşlara servis ettiklerini, şu ana kadar vatandaşlardan olumlu tepkiler aldıklarını ve müşteri potansiyelinin her geçen gün artarak devam ettiğini söyledi. Açılışa katılanlara birebir teşekkür ettiğini de sözlerine ekleyen Demir, “Bu güzel günümüzde bizleri onurlandıran değerli Milletvekilimiz Ahmet Özdemir, Onikuşubat Belediye Başkanımız Hanefi Mahçiçek, Afşin Belediye Başkanımız Mehmet Fatih Güven ve değerli misafirlerimize sonsuz teşekkür ediyoruz. Allah hepsinden razı olsun.”

Haber: Aziz Çevlik

Editör: Mahmut Beyaz