Kahramanmaraş’ta Aksu Anadolu Lisesi öğrencileri Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Afrin'de yürüttüğü ‘Zeytin Dalı Harekatı’na katılan Mehmetçik’e moral ve destek vermek için yazdıkları mektup ve şiirleri gönderdi. Öğretmenleri öncülüğünde ellerinde Türk bayrakları ve “Kahramanmaraş sizinle gurur duyuyor”, “Zeytin Dalı Harekatı'nın yiğit evlatları”, “Kimsesizlerin kimsesi yiğitler” yazılı pankartlarla okul bahçesinde toplanan öğrenciler, tekbir getirerek “Şehitler ölmez vatan bölünmez” sloganları attı. Öğrencilerin yazdıkları mektup ve şiirleri Kahramanmaraş PTT Pazarlama ve Satış Müdür Vekili Harun Oğuzhanoğlu ile Pazarlama ve Satış Memuru Yusuf Gülpak, Aksu Anadolu Lisesi Okul Müdürü Ahmet Özgül’den teslim aldı.

ÖĞRENCİLERİMİZ VATAN SEVGİSİNİ DİLE GETİRDİ”

Aksu Anadolu Lisesi Okul Müdürü Ahmet Özgül yaptığı açıklamada, öğrencilerinin talepleri doğrultusunda ülkenin sınır güvenliğini sağlamak ve bölgeyi terör gruplarından arındırmak için başlatılan Zeytin Dalı Harekatı’na destek vermek için proje başlattıklarını belirtti. Proje kapsamında öğrencilerinin yazdıkları mektupları ve şiirleri Afrin’de ki Mehmetçik’e gönderdiklerini ifade eden Özgül, “Öğrencilerimizin vatan ve bayrak sevgisini dile getirmek amacıyla onların isteği doğrultusunda bir proje başlattık. Öğrencilerimiz içlerinden gelen duygu ve düşüncelerini mektup ve şiirlerinde dile getirerek Mehmetçiklerimize iletmek istediler. Bizler de onların bu isteklerini yerine getirmek için öncü olduk” dedi.

KAHRAMANLARIMIZA ULAŞTIRACAĞIZ”

Kahramanmaraş PTT Pazarlama ve Satış Müdür Vekili Harun Oğuzhanoğlu ise, “Aksu Anadolu Lisesi öğrencilerimiz Afrin’de Zeytin Dalı Harekatı’na katılan kahraman Mehmetçiklerimize destek olmak mahiyetinde mektuplar şiirler ve resimler yaptılar. Bizde Kahramanmaraş PTT Müdürlüğü olarak öğrencilerimizin mektuplarını teslim aldık ve kahramanlarımıza ulaştırmak üzere yola çıkardık” şeklinde konuştu.

Öğrencilerden teslim alınan mektup ve şiirler askerlere ulaştırılmak üzere Hatay Jandarma Komutanlığı’na teslim edildi.

(Haber: Ahmet Güneçıkan)

Editör: Mahmut Beyaz